GOCA TRŽAN SE FOTKALA U TOPLESU, ALI JE SLIKALA I OBNAŽENOG RAŠU: Ne stidim se golotinje i srećna sam što se budim pored takvog muškarca!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

ODBRUSILA ZLIM JEZICIMA

GOCA TRŽAN SE FOTKALA U TOPLESU, ALI JE SLIKALA I OBNAŽENOG RAŠU: Ne stidim se golotinje i srećna sam što se budim pored takvog muškarca!

Stars -

Pop zvezda Goca Tržan oduvek je isticala da voli nudističku plažu i da uživa da se kupa bez kupaćeg kostima.

Uprkos tome, pevačica je nedavno naišla na osudu javnosti kada je objavila fotografiju u toplesu, na kojoj je pozirala okrenuta leđima foto-objektivu, a otkrila je koliko vodi računa o tome kako se ponaša u javnosti.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

"Svi koji se bave javnim poslom imaju odgovornost prema mladoj publici, ali ne treba mešati šoubiznis i uticaj. Pazim šta govorim i vodim računa kako se ponašam, prevashodno jer imam ćerku koja je mlada, ali to ne znači da ću zanemariti pravila šoubiznisa, jer je to posao kojim se bavim i koji mi donosi novac", kaže Goca i objašnjava da je određena doza provokacije ipak poželjna.

"Priroda mog posla je takva da me tera da budem provokativna, ali u granicama pristojnosti, ako tako nešto postoji u ovoj zemlji. Ali ako je ljudima vrhunac provokacije kada vide moju fotografiju na Instagramu, na kojoj okrenuta leđima foto-objektivu poziram u toplesu, meni nije", kaže pevačica i dodaje:

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

"Godinama posećujem nudističke plaže, jer je za mene golo telo najnormalnija stvar na svetu. Ne stidim se golotinje, niti bi neko trebalo da se stidi najprirodnije stvari na svetu", kaže Goca i objašnjava da se odmalena oslobodila stida.

"Zahvaljujući folkloru, koji sam igrala godinama, operisana sam od te vrste srama. Kada smo imali nastupe, morali bismo u pauzama koje traju nekoliko minuta da se presvučemo u druge nošnje za sledeću tačku. U tih nekoliko minuta devojčice iz grupe bi presvukle čarape, grudnjake, celu nošnju, a znaš koliko te u tim trenucima briga da li te neko gleda ili ne...", objašnjava pevačica, koja osim sopstvenih seksi fotografija voli da podeli i fotografije svog supruga Raše Novakovića.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

"Raši nikada nije smetalo kada sam objavila njegovu fotografiju na kojoj je samo u donjem vešu. Zašto bi onda neko imao problem sa tim kada to uradim? To je moja realnost, spavam u istom krevetu sa njim i moja je sreća što se budim pokraj takvog muškarca", kaže Goca.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GRUDI U PRVOM PLANU: Goca Tržan podigla temperaturu vrelom fotkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja