NOVO ODLAGANJE RAZVODA: Sada se oglasio Slobin i Kijin advokat! EVO da li će i kada potpisati papire! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

GORUĆA TEMA

NOVO ODLAGANJE RAZVODA: Sada se oglasio Slobin i Kijin advokat! EVO da li će i kada potpisati papire! (FOTO)

Stars -

Otkako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović napustili "Zadrugu" i zvanično objavili da su doneli odluku da se razvedu, javnost prati svaki njihov korak.

foto: Printscreen/Youtube

I dok je Kristina odmah po napuštanju "Zadruge" potpisala papire za razvod, Sloba to još nije učinio, a kako je pre nekoliko dana ekskluzivno za naš portal izjavio, to je trebalo da uradi u sredu, tj. juče. Međutim, do toga nije došlo.

On je tada objasnio da ga je advokat Vićentije Darijević zamolio da, zbog obaveza, taj susret i potpisivanje odlože za danas, međutim, ni danas se nisu sastali, a mi smo kontaktirali advokata kako bismo proverili kada će Sloba i Kija i zvanično staviti tačku na njihov brak.

foto: Printscreen

"Bio je prvobitan dogovor da se juče vidimo, međutim, zbog vanrednih obaveza koje smo i Slobodan i ja imali, sastanak kojem je trebalo da prisustvuje i Kija pomeren je za danas. Međutim, Kija je juče javila da joj je za danas nešto neplanirano iskrslo oko snimanja, tako da smo sve pomerili za sledeću nedelju", izjavio je Darijević.

Kurir.rs/ Pink / Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVI SU U ŠOKU, O OVOM VIDEU PRIČA CELA SRBIJA: Prenosimo vam sadržaj KONTROVERZNOG SNIMKA koji je Radanović odmah IZBRISAO sa instagrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track