TAST GA NIJE VOLEO NI U RIJALITIJU, A POSLE OVOGA ĆE SE ODREĆI I ĆERKE: Đekson progovorio o Andrijaninom ocu i  STRAŠNO GA PONIZIO!
Foto: Pritnscreen

NEĆE BITI MILOSTI

TAST GA NIJE VOLEO NI U RIJALITIJU, A POSLE OVOGA ĆE SE ODREĆI I ĆERKE: Đekson progovorio o Andrijaninom ocu i STRAŠNO GA PONIZIO!

Stars -

Nemanja Đerić Đekson se od početka nije slagao sa ocem svoje devojke Andrijane Radonjić.

Đekson i Andrijana su započeli svoju romansu pred kamerama rijalitija "Zadruga" upkos protivljenu njenog oca, bivšeg zadrugara Duška Radonjića

Đekson je otkrio kako stoje stvari sa Andrijanom, ali i kako sada Duško reaguje na njega.

"Ne žalimo se, totalno nam je top, i na Instagramu i van Instagrama. Duško je nebitan tu. Šalim se, kul je on. Videli smo se na žurki i na finalu, sve je bilo kul, ali nisam se ja smuvao sa Duškom, pa da se sad sa njim viđam. Neću ja sad da je otimam tamo i da je vodim", naveo je Nemanja.

foto: Youtube screenshot

Đekson je Andrijanu doveo kod kuće i upoznao sa porodicom.

"Blejimo stalno kod mene. Svi moji je gotive, ortaci, porodica. Kako da je ne gotive kad je devojka Kosovka devojka", rekao je Đekson.

Đerić je otkrio i kakvi su mu poslovni planovi, ali i sa kojim bivšim zadrugarom planira da snimi duetsku pesmu.

- Kurtoazija snima spot, a kad to završim snimam spot za pesmu sa Slobom, pripremam i solo stvar. Možda izlazi i nešto sa Andrijanom - rekao je Nemanja.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UZANA MANČIĆ SE UDALA ZA BIZNISMENA U GRČKOJ: Srbija je brujala o njenoj šik venčanici, a ovo su TRENUCI SA VENČANJA KOJE NISTE MOGLI DA VIDITE (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track