POBEDNICI ZADRUGE POZLILO OD STRESA: Kija završila u Urgentnom!
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVAMO

POBEDNICI ZADRUGE POZLILO OD STRESA: Kija završila u Urgentnom!

Stars -

Kristina Kija Kockar hitno je prebačena u Urgentni centar juče u ranim jutarnjim satima nakon što joj je pozlilo u stanu njene kume Vanje, saznaje Kurir.

Pobednica prve sezone "Zadruge", od momenta kada je proglašen njen trijumf u rijalitiju, gotovo da ne stiže da spava i predahne. Popularnost koju je stekla zahteva mnogo obaveza prema brojnim medijima, davanje intervjua, snimanje emisija, a tu je i rad na njenoj prvoj pesmi. Sve to ju je dosta iscrpilo, imunitet joj drastično pao i doživela je kolaps. Kristina kuma, koja je, na sreću, bila pored nje, uspela je da je odvede do automobila i odveze do Urgentnog centra.

"Sve je počelo kada je došla iz studija gde je snimala pesmu, rekla je kumi da se oseća loše i da ima vrtoglavicu. Ubrzo se požalila na mučninu i druge tegobe koje su postajale sve ozbiljnije, pa su se uputile u bolnicu. Tamo su joj urađene sve pretrage, snimanje rada srca, analiza krvi, pregledali su je dežurni lekari. Ustanovljeno je ima tahikardiju, a da su mučnine izazvane pojačanom nervozom želuca. Sve je to od stresa i obaveza koje ima poslednjih dana", priča naš izvor.

foto: Printscreen Youtube

Kockareva je u dnevnoj bolnici na odeljenju infektivne klinike ostala nekoliko sati, a nakon što joj je propisana terapija, puštena je na kućno lečenje.

"Doktori su joj dali infuziju u kojoj su kokteli vitamina da bi vratila snagu. To je brzo delovalo, već posle dva sata bila je na nogama. Onda ju je ponovo pregledao lekar i savetovao joj da pije što više tečnosti, da se odmora češće i da smanji obaveze. Njoj je neophodan odmor što pre, da se izoluje od svega. Rekla mi je da će najverovatnije krajem jula ili u avgustu otići negde na more i da bi joj to najviše prijalo", rekao je naš sagovornik.

foto: Printscreen YT

Na Kristinin telefon juče se niko nije javljao, ali nam je na poruke odgovorila njena kuma i potvrdila da je pobednica "Zadruge" bila u Urgentnom centru.

"Kija se ne oseća dobro, njen telefon je kod mene. Ja sam je dovela u Urgentni", napisala je ona.

Ne odustaje od razvoda

Prekinula svaki kontakt sa Slobom

Kristina je maksimalno posvećena snimanju svoje prve pesme simboličnog naziva "Ne vraćam se na staro", koja je njena autobiografska. Od izlaska iz rijalitija pokrenula je postupak za razvod od supruga Slobe Radanovića i od tada nije u kontaktu sa njim i njegovom porodicom, a svakog trenutka očekuje da pevač stavi svoj potpis i da njihov brak bude i zvanično okončan.

(Kurir.rs, Ivan Ercegovčević/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRVO LUNA, SAD I KIJA, SLOBI SE NE PIŠE DOBRO: Stujardesa u zagrljaju nepoznatog muškarca! EVO šta su radili sami u liftu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track