OPTUŽIO JE DA JE LAŽIRALA NAPAD HISTERIJE, OPLEO PO NJENOJ MAJCI! ISKLJUČILI GA IZ PROGRAMA: Ovakvu dramu niste videli od raskida Lune i Slobe! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BRZA REAKCIJA

OPTUŽIO JE DA JE LAŽIRALA NAPAD HISTERIJE, OPLEO PO NJENOJ MAJCI! ISKLJUČILI GA IZ PROGRAMA: Ovakvu dramu niste videli od raskida Lune i Slobe! (VIDEO)

Stars -

Kada se jedan od velikih fanova rijalitija javio da porazgovara sa zadrugarima koji su gostovali kod Katarine Nikolić, niko se nije nadao kakav će haos nastati.

"Nekako mi ne priličite da budete voditeljka, zamišljam vas na nekoj trafici, niste vi nekako za vođenje", počeo je on, kasnije ističući da je to bila šala, iz želje da vidi njenu reakciju.

"Kako može ovakva voditeljka da ti se ne sviđa", stao je Marko na stranu lepe voditeljke, ali je ostao u potpunosti izignorisan.

foto: Printscreen

"Da li ste shvatili da je Luna lažirala osamdeset procenata onih histeričnih napada, a Vi ste bili tu iako Vas je bivša članica propale grupe Fanki dži, Anabela, sada Bukva jer je eks Atijas, nazvala ćerkinim krvnim neprijateljem?", postavio je dalje pitanje Zorici Marković.

"Upravo sam to rekla! To neka služi nju na čast. Svako govori o sebi. Ja mislim da je ljudski svakom prići i pomoći, bilo gde i bilo kada", govorila je Zorica, ali gledalac je već uveliko bio isključen iz programa zbog svega što je bilo izgovoreno.

Inače, on je naveliko pohvalio Zoricu, što je stala na stranu pravde i morala za vreme učešća u "Zadruzi".

"Ženo, da li ti znaš koliko si ti moćna i jaka, hrabra? Ti si pored Miće i još par njih jedina stala na stranu pravde, morala, svega ljudskog", bile su njegove reči, na kojima se Zorica zahvalila.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUNA POBEGLA DALEKO OD SLOBE: Evo šta je Blogerka poručila svima koji je napadaju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track