NAPETO PRED SUPERFINALE: Ivan Marinković otkrio svoje planove posle rijalitija, a evo šta će biti sa Miljanom!
Foto: Printscreen/Youtube

INTERVJU

NAPETO PRED SUPERFINALE: Ivan Marinković otkrio svoje planove posle rijalitija, a evo šta će biti sa Miljanom!

Stars -

Učesnik šeste sezone "Parova" Ivan Marinković privukao je veliku pažnju, kako svoji privatnim životom, kako turbulentnim dešavanjima u rijalitiju.

Ivan je govorio o utiscima uoči finala, ali i mnogobrojnim obavezama koje ga očekuju kada napusti rijaliti.

Preksinoć u emisiji izbila je rasprava između Mis Svetlane i tebe. Zorica Dukić je "zakuvala čorbu" da si se svojevremeno hvalio da ste više od prijatelja. Šta je od navedenog tačno?

- Mis Svetlana je neko koga poznajemo iz rijalitija u kojem smo zajedno učestvovali, gde smo bili odlični prijatelji, i duženje nakon rijalitija nastavili. Kako je naše druženje izgledalo, neka gledaoci predpostave.

Mis Svetlana te indirektno uvredila kada je demanovala priču i izjavila da je pored sebe imala isključivo uspešne i ostvarene muškarce. Da li si joj zamerio?

- Uvredila je prvo sve učesnike kada je rekla da smo bezlični, a onda time što je izjavila da je bila samo sa uspešnim i ostvarenim muškarcima, negde odgovorila na celu priču o meni i njoj, jer izdizanjem drugih muškaraca, a spuštanjem drugih nakon neke avanture... Sve si rekao!

foto: Printscreen Youtube

Uskoro se završava šesta sezona "Parova" i mnogo se spekuliše šta te čeka kada napustiš prostorije velelepne vile. Kako komentarišeš informacije da je Goca Tržan, kako bi sačuvala vašu ćerku od zluradih komentara, odvela je van zemlje?

- Znam da je to više napumpano u medijima nego što je zapravo istina. Lena svake godine celo leto provede van zemlje i zato se ne brinem. Jeste da je sada starija i svesnija, i da ima pritisak na neki način ali znam da će sve to proći i da ću nastaviti tamo gde smo stali.

foto: Printscreen Happy TV

Šta ćeš prvo da uradiš kada izađeš iz rijalitija od mnogobrojnih obaveza koje te čekaju?

- Prvo čim ću se pozabaviti jeste pitanje stana, koga mogu da izgubim. Ne znam u kakvom je stanju čitav taj proces, pa ću prvo otići u banku, a onda sve redom. Tu je i cela priča oko Miljane, pa ću tu morati da budem staložen i oprezan, ne bi li to još bilo gore. Nakon Leninog povratka, videću se s njom, i to me najviše raduje.

Bliži se "Superfinale", ko će se po tvom mišljenju naći ove godine na pobedničkom postolju?

- Počelo je ispadanje ljudi od koj se to ne očekuje. tako da očekujem još "iznenađenja", ali nekako se stekao utisak da postoje dva favorita koji prednjače, od kojih biram Dalilu. Ipak, ne bi me začudilo da još neko, među koje ubrajam i sebe, odnese pobedu.

foto: Printscreen Happy TV

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track