ALEKSANDRA I FILIP SU ZA SVADBU POTROŠILI 400.000 EVRA, ALI SU I DOBILI: Evo gde će potrošiti novac od velikog venčanja!
Foto: Kurir

SAVETOVAO IH JE BOBA

ALEKSANDRA I FILIP SU ZA SVADBU POTROŠILI 400.000 EVRA, ALI SU I DOBILI: Evo gde će potrošiti novac od velikog venčanja!

Stars -

Na glamuroznoj svadbi od 900 zvanica mladenci Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zaradili su oko pola miliona evra i dobili pregršt vrednih poklona, koji će im olakšati život u svakom pogledu.

Kako saznajemo, oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savete su najviše slušali od Filipovog oca Bobe Živojinovića koji je kao glava porodice najuspešniji u baratanju novcem.

foto: Zorana Jevtić

"Filipa i Aleksandru svadba je skupo koštala jer su hteli da to bude na vrhunskom nivou. Samo su zakup sale, dekoracija i hotelske sobe iznajmljene za goste stajali nekoliko stotina evra. Njihova želja da imaju kristale koji će se spušati sa plafona i leje cveća duge devet kilometara dovoljno govore o tome da nisu štedeli na ovom veselju. Međutim i pored toga njima je ostalo oko pola miliona evra. Kada su platili sve što je trebalo i častili organizatore, oni nisu mogli da veruju da su u dobitku zato su napravili finanskijski plan kako ta potroše pametno taj štek", kaže izvor blizak mladencima i dodaje:

foto: Zorana Jevtić

"Filip se oko svega konsultovao sa Bobom, sa kojim ima otvoren odnos, a u koga ima poverenja. Dugo su razmišljali da li da tu sumu novca oroče u banci ali su na kraju ipak shvatili da je pamentije da uživaju i sebi obezbede neke stvari koje će im osigurati budućnost. Kako nisu otišli sada na medeni mesec, a Aleksandra ima gomilu nastupa tokom leta oni su shvatili da će zbog toga njihov budžet biti još puniji. Boba im je savetovao da kupe stan, iako Aleksandra ima svoj, a prvobitni je plan bio da žive na Bežanijskoj kosi. On im je rekao da investicija u Beogradu nikada neće da propadne, a svakako će im trebati veći stan kada, ako bog da, budu imali potomke. Uostalom, mogli bi i restoran koji su otvorili da prebace na tu lokaciju ukoliko kupe nekretninu na nekom atraktivnom mestu", objašnjava izvor.

foto: Zorana Jevtić

"Svakako njih dvoje su planirali da jedan deo novca odvoje za putovanja i posete neku egzotičnu destinaciju tamo krajem godine kada pevačica bude imala manje nastupa, ali i za još nekoliko sličnih putovanja na koja planiraju da idu početkom naredne godine jer oboje imaju želju da obiđu što više zemalja i upoznaju različite kulture. U svakom slučaju, Filip je odlučio da jedan deo novca bude uložen u novi album njegove supruge jer želi da postprodukcija bude rađena u Americi što košta mnogo više nego bilo gde drugo. Do termina u tom studiju je teško doći pa su i cene srazmerne toj pomami", kroz osmeh kaže izvor koji nije želeo da otkrije koliko zapravo košta jedan takav angažman ali je dodao da će morati da izdvoje sigurno nekoliko stotina evra što premašuje cifru koju su dobili za svadbu.

Filipovi roditelji Zorica i Boba, kao i njegova maćeha Lepa Brene, kao i Prijini roditelji neće se mešati u njihovu odluku kako će potrošiti novac od svadbe.

"Oni su svi po strani jedino savetima mogu da utiču na njihovu odluku, međutim sada su se svi povukli dok se ne stišta situacija među mladencima gde će i kako živeti. U svakom slučaju Filipova mama Zorica im je rekla da će im finansijski pomoći vezano za nekretninu ukoliko odluče da kupe nešto što premašuje njihov budžet. Istog mišljenja su Brena i Boba, kao i Prijini roditelji i to su im otvoreno rekli da mogu da računaju na njihovu finansijsku pomoć", kaže izvor blizak novopečenim mladencima.

foto: Zorana Jevtić

Kako Aleksandra dobro zarađuje na nastupima, ona je uveliko imala ušteđevinu, kao i Filip koji je dobro zarađivao kao sportski menadžer dok je živeo u Americi.

"Iako je Filip u poslednje vreme zapostavio svoju karijeru, kojoj žarko želi da se vrati jer je u njoj bio uspešan, on je uspeo da ostavi po strani novac kako bi jednog dana sebe obezbedio. Tu sumu novca nije dirao od tada i sada je želeo sebe da časti nekretninom van Srbije ali to pitanje do daljnjeg ostaje otvoreno", kaže izvor.

Kurir.rs/Blic, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track