NEVEROVATNA NAGRADA: Evo koliko će osvojiti POBEDNIK PAROVA!
Foto: Happy screenshot

Veliko superfinale šeste sezone večeras rijalitija ParOvi

NEVEROVATNA NAGRADA: Evo koliko će osvojiti POBEDNIK PAROVA!

Stars -

Deset meseci neverovatne borbe I vešte psihološke igre za 13 superfinalista zabavno humorističkog programa “Parovi”, završiće se večeras.

Samo jedan će odneti vrednu nagradu od 70.000 evra!

Od 16. septembra, 2017 godine, kada je počela šesta sezona, u vili je boravilo ravno 64 takmičara. Mnogi su obeležili ovu sezonu, ali nisu uspeli da se plasiraju u superfinale, drugi su, opet, kratko boravili u najluksuznijoj vili jer nisu uspeli da ubede gledaoce da glasaju za njih.

- Dokazali smo da naš program proizvodi zveyde, a kao produkcija pružamo im šansu da spremno zakorače u svet koji planiraju da osvoje – poručuju iz produkcije Hepi televzije.

Ove sezone si se nizale drame, ljubavni lomovi, raskidi, pomirenja, roditelji su ulazili u rijaliti da budu podrška svojoj deci, a zatim se zajedno sa njiam borili za što bolji plasma.

Kralj drame postao je Aleksandar Požgaj, a nezapamćeni šoumen svih vremena Milutin Radosavljević Mili. - Prateći psihološke profile takmičara, tim naših profesionalaca uspeo je da kanališe priču uživo, praveći neverovatne zaplete i rasplete, u kojima su učestvovali i gledaoci, fanovi, gosti u emisijama - objašanjavaju iz produkcije.

- Uspeli smo da dostignemo nivo scenarija i realne priče o kakvim maštaju mnoge svetske kuće, koje se, baš ovih dana interesuju za naš rijaliti I spremni su da otkupe licencu.

Nezapamćena je bila svadba Nine Prlje i Mladena Vuletića, kao i bekstvo Nenada Marinkovića Gastoza, posle čega je ostao da volontira u rijalitiju, beba Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, afere sa mobilnim telefonom nađenim u garderobi Dalile Dragojević…

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KIJA JE OPČINILA SRBIJU, A SAD PALI I ŽARI DIJASPOROM: Otpevala je ove 2 pesme i zapalila masu STAJLINGOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track