Najnovije vesti

SKORO PUNE 3 GODINE OD SMRTI USNIJE REDŽEPOVE! ROĐENI BRAT PEVAČICE I DANAS PLAČE NA SAM SPOMEN NJENOG IMENA: Svi su me napustili, ostao sam SAM
Foto: Printscreen

TUGA NE JENJAVA

SKORO PUNE 3 GODINE OD SMRTI USNIJE REDŽEPOVE! ROĐENI BRAT PEVAČICE I DANAS PLAČE NA SAM SPOMEN NJENOG IMENA: Svi su me napustili, ostao sam SAM

Stars

Jedna od najboljih pevačica domaće muzike borbu sa opakom bolešću izgubila je 1. oktobra 2015. godine u jutarnjim časovima.

 

Prisećajući se voljene sestre Usnije, skoro pune tri godine nakon njene smrti, rođeni brat Rešet sa setom u glasu govorio je o njenom detinjstvu.

 

"Bila je tiha, nije bilo nikakvih problema. Ćale moj je rekao da sva deca treba nju da uzmu za primer. Kakva je u školi, kakav je đak, da ne pravi kod kuće probleme... ja sam imao još dva starija brata i od sestre Usnije i od mene", izjavio je on.

 

Na pitanje zašto je napustila rodno Skoplje,odgovorio je citatom svog oca:

 

"Ako je potrebno, prodaću i svoju košulju, samo da mi dete završi fakultet", govorio je svojevremeno on, otkriva u "Premijeri" Rešet Redžepov.

 

Na sam spomen sestrinog imena, Rešet se i danas rasplače. Duboko pogođen porodičnom trageijom, ističe kako je u poslednjih nekoliko godina ostao sasvim sam. 

 

Pokazujući na grobna mesta braće, njihovih žena, pa i sestre Usnije, sa velikom tugom u glasu izustio je samo:

 

"Ostao sam samo ja".

 

foto: Printscreen

Kako kaže, Usnija je znala šta se dešava, posebno tokom poslednjih dana života.

 

Pevačica se uprkos nepodnošljivim bolovima hrabro borila do samog kraja.

 

"Ne puštajte me, ostanite sa mnom. Umirem! Gotova sam! Borim se koliko mogu, hoću da ozdravim", rekla je tada Usnija za Kurir, ali je opet skupila snagu da nastavi: Svakodnevno se mučim s bolovima i teško dišem. Stanje mi se mnogo pogoršalo. Ležim u krevetu, jedva uspevam da sedim. Pokušala sam da ustanem kako bih prošetala, ali ne mogu se osloniti na noge. Dosta sam smršala, kao da nisam ja, ljudi me čak i ne prepoznaju. Pijem samo vodu, nemam snage ni da jedem", bile su Usnijine reči.

 

foto: Nebojša Mandić

Sahranjena je u Skoplju 4. oktobra 2015. godine.

 

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...