SLOBA JE PREVARIO ŽENU SA LUNOM, A TO JE GLEDALA CELA SRBIJA: Sada se javno izvinio, ali zbog OVOGA!
Foto: Printscreen

NIJE UPUĆENO KIJI

SLOBA JE PREVARIO ŽENU SA LUNOM, A TO JE GLEDALA CELA SRBIJA: Sada se javno izvinio, ali zbog OVOGA!

Stars -

Slobodan Radanović još sumira utiske o svom učešću u rijalitiju. On je posle izlaska iz Bele kuće priznao da se kaje zbog svojih postupaka, a ono što mu je posebno zasmetalo jeste njegova komunikacija sa sedmom silom.

Javnost je imala priliku da vidi kako je Sloba u pojedinim momentima bio neprijatan prema novinarima koji su gostovali u studiju i zadrugarima postavljali pitanja, a dešavalo se i da burno reaguje.

Sloba je gostovao u emisiji "Premijera", a onda je imao potrebu da svim pripadnicima sedme sile uputi izvinjenje uz opravdanje da je zatvoreni prostor učinio svoje.

foto: Printscreen Instagram

"Kajem se što sam burno reagovao. Shvatio sam da novinari nemaju ništa protiv mene i da je to njihov posao koji moraju da obavljaju. Zatvoreni prostor, svaka sitnica te iznervira i to je to", priznao je Sloba.

Međutim, on je morao da istakne i da svakodnevno čita raznorazne novinske natpise o sebi koji su neistiniti.

"Kroz ovih devet meseci baš sam istrenirao svoj mozak. Ja sam čitao da sam... Naišao sam na neke vesti da me Kristina zatekla sa muškarcem u krevetu. Ja sam je pitao da li je to stvarno izjavila, rekla je da nije. Pisali su da mi je otkriven tumor na mozgu, a to je neistina, retko kad sam naišao na realnu vest o sebi, ali ne dodiruje me to", rekao je Sloba.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SLOBA NA NASTUPU OTPEVAO PESMU KOJU JE POSVETIO ŽENI I OBJAVIO SNIMAK: Ovu Kijinu reakciju niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track