VODITELJKA PRE 2 GODINE PROŽIVELA PAKAO: Partner je ZLOSTAVLJAO, UHODIO, a sad se  vratila na male ekrane i uputila MOĆNU PORUKU (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

PREŽIVELA SVE

VODITELJKA PRE 2 GODINE PROŽIVELA PAKAO: Partner je ZLOSTAVLJAO, UHODIO, a sad se vratila na male ekrane i uputila MOĆNU PORUKU (FOTO)

Stars -

Voditeljka RTS-a Irina Ivić, posle medijske pauze koju je napravila nakon rođenja sina, vratila se na male ekrane.

Od ovog jutra, Ivićeva je publika ponovo gleda kao domaćicu jutarnjeg programa i to posle duže pauze koju je napravila kada je postala mama.

Irina je pre dve godine putem svog bloga javno priznala da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja nekadašnjeg partnera. Međutim, nakon ovog teškog perioda ona je smogla snage da nastavi život dalje i 2016. godine udala se za sadašnjeg supruga Nikolu Đorđića.

Zbog ljubavi se odselila u Vankuver, gde je živela određeni period, da bi se zatim vratila u Srbiju.Irina je u oktobru 2017. godine rodila sina Maksima. Šarmantna voditeljka od prvog trenutka ne krije koliko uživa u danima majčinstva.

Pred povratak na posao, ona je sa porodicom otputovala na letovanje u Crnu Goru, kako bi napunila baterije za nove poslovne poduhvate.

Ovog jutra, ponovo je iz studija pozdravila gledaoce. - Ponovo je dobro jutro iz Studija 3! Šta se promenilo? Ništa, osim što mi je ustajanje u 4 sata ujutru postalo najnormalnija stvar na svetu - poručila je Irina, stavljajući do znanja da joj ništa ne pada teško kada je u pitanju njen naslednik.

"Uhodio me. Nije prihvatao odgovor da je kraj. Koristio je sva oružja dok me ne izazove na odgovor. Ljubavni ton menjao je u pokajnički, pa svađalački, u bilo kakav, sve dok ne dobije povratnu reakciju. To bi značilo da sam ponovo tu. A onda bi počinjala nova tura ubeđivanja da za mene nema boljeg", opisala je Irina pakao koji je proživljavala.

Kurir.rs/Foto Printscreen/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja