STALA KIŠA, PA SE ATOS UKAZAO! SUZANA MANČIĆ PRVI PUT NAKON VENČANJA SA GRČKIM BANKAROM: Posle 18 godina veridbe, sudbonosno da izazvalo ČUDO!
Foto: Kurir

TO JE BIO DOBAR ZNAK

STALA KIŠA, PA SE ATOS UKAZAO! SUZANA MANČIĆ PRVI PUT NAKON VENČANJA SA GRČKIM BANKAROM: Posle 18 godina veridbe, sudbonosno da izazvalo ČUDO!

Stars -
1 / 10 Foto: Kurir

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos venčali su se 1. jula tekuće godine na poluostrvu Pilon. Na dan svadbe, oblaci su se razišli te se u daljini ukazao Atos, Sveta gora, što je voditeljka shvatila kao dobar znak. Ćerke su je predale mladoženji u Crkvi Svete Petke, nedaleko od doma grčkog bankara.

"Predajemo ti s mnogo poverenja našu mamu da je čuvaš, voliš i poštuješ", rekle su Teodora i Natalija, što je mladi nanelo suze na oči, iako je obećala da neće plakati tog dana.

Suzana je za kumu izabrala doktorku Janu Bacijalu, a Simeon uglednog advokata Janisa Gramatidesa.

Teodora je za majku pripremila nekoliko grčkih pesama i tako ulepšala svadbeno veselje.

"Bila je savršena, ljubi je majka. Vesna Jugović je prisutne oborila sa nogu performansom od Marije Dolores do Šabana Bajramovića, a kad je mikrofon uzeo kum Aleksandar Ilić gosti su uglas pevali s njim", rekla je Suzana.

Gosti su se upisivali u posebnu izgrviranu knjigu, koju su mladenci naručili iz Londona.

"Dobili sm omnogo lepih poruka, čestitki iz celog regiona, a najviše su me obradovali pozivi Alke Vuice i Hanke Paldum. Hanka me je i nasmejala jer me je pitala: 'Bona, ma jesi li se to stvarno udala?' Neka vam je sa srećom", podelila je s javnošću srećna voditeljka.

Kako je na svadbi moralo biti i nešto hrvatko, prvi ples odigran je uz zvuke "Cesarice" Olivera Dragojevića, a odmah zatim plesalo se uz "Samo jednom se ljubi".

"I mladoženja se pokazao u najboljem svetlu, kako to samo Grci umeju, a na podijumu su se nadmetali dobri plesači, sa naše i njihove strane. U jednom trenutku smo zaigrali i srpsko kolo. Drago mi je što su se svi zabavljali do jutarnjih časova", priznala je Suzana.

Među zvanicama, bilo je ljudi iz Beograda, Londona, Pariza. Bidermajer je kuma donela iz srpske prestonice, ali mlada nije bacila taj, već drugi! Razlog je bio što je prvi dizajnirao Mladen Baron, a u cveću bila je skupocena ogrlica, kao poklon.

Takođe, iz Beograda pristigle su burme, prsten i minđuše, kao i orkestar. Suzana ovaj dan nije mogla da zamisli bez "Nizamskog rastanka". Ukras za njenu kosu stigao je iz Londona.

(Kurir.rs/Gloria/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja