RADA O POZNATIMA KOJE JE USPELA DA ODVEDE U KREVET: Niko mi od njih nije U LICE rekao da nije bio zadvoljan
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVA

RADA O POZNATIMA KOJE JE USPELA DA ODVEDE U KREVET: Niko mi od njih nije U LICE rekao da nije bio zadvoljan

Stars -

Rada Radenović u jednom delu svoje emisije sagovornike odvodi u krevet. U tome, kaže, ne vidi ništa loše.

"Provokacija nije odvođenje u krevet, jer svako ide u krevet na kraju dana. To nije samo mesto gde se vodi ljubav, već gde čitaš, odmaraš, kucaš poruke, neki poslovne obaveze završavaju u krevetu, a pre svega toga osnovno je da tamo - spavate. Meni niko nije u krevetu pričao o seksu, već o ljubavnom doživljaju koji su imali sa voljenim osobama. U mom slučaju godinama sama idem u krevet i to mi ne predstavlja problem, čak me raduje", objasnila je ona.

U razgovoru sa gostima nikada ne postavlja provokativna pitanja.

"Smatram da sam sa svim mojim gostima razgovarala na temu njihovih karijera i života, a kada je u pitanju to što se doživi kao provokacija mogu samo da kažem da nikada nisam insistirala na tome i imala namere da ispadne nepristojno. Ne volim da insistiram. Bitno mi je da gost kada ode iz moje emisije, bude srećan. Mislim da su moji dosadašnji sagovornici možda kompetentniji da pričaju da li su isprovocirani dok su bili u mom studiju. Meni lično nisu rekli da su bili nezadvoljni. Za mene je provokacija negativan kontekst i prvo sebe ne želim da dovedem u takvu situaciju, što samim tim znači da tako nešto neću uraditi ni drugima", kaže Rada.

Inače Rada je, pošto se pojavila, brzo stekla status simbola atraktivnosti. Provokativnim odevnim kombinacijama obarala je sa nogu. Međutim, vremenom je postajala sve svedenija, i sada uopšte ne planira da napravi stilski korak nazad.

"Ja sam pre svega majka u četrdesetim godinama. Nisam igrala na kartu seksepila. Ljudi su me tako doživljavali ali to je njihov problem", kroz osmeh kratko je prokomentarisala voditeljka.

Ova majka desetogodišnjaka se i ne trudi da svom nasledniku nametne čime će se baviti u životu. Tu je da ga podrži, pa otkriva čemu vidi da Petar naginje.

"Petar će se u životu baviti onom profesijom kojom bude želeo. Nisam od onih majki koje su toliko ambiciozne. Tu sam da ga podržim u svemu što želi, a on pokazuje afinitete prema sportu, što me raduje. Pored svega, ponosna sam kada znam da je pre nekoliko dana kada se završila školska godina iz škole doneo knjižicu sa odličnim uspehom, što govori da mu je na prvom mestu škola, potom sport, pa sve ostalo".

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Blic/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASPRAVLJALI SE NASRED ULICE: Rada Radenović uhvaćena sa nepoznatim muškarcem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track