SKANDAL! HAOS U STUDIJU ZBOG KLETVE NA MILJANU: Marko nije mogao da sluša GLUPOSTI i napustio emisiju uživo, Kulićeva krenula za njim... (VIDEO)
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SKANDAL! HAOS U STUDIJU ZBOG KLETVE NA MILJANU: Marko nije mogao da sluša GLUPOSTI i napustio emisiju uživo, Kulićeva krenula za njim... (VIDEO)

Stars -

Marija Kulić, Miljanina mama. žestoko se posvađala sa Gocom zbog ćerki i navodne kletve koje je zadrugarka uputila mladoj Nišlijki.

Toliko su se svađale i prepirale zbog jedne situacije u rijalitiju, da Marko nije mogao da sluša i napustio je studio, a potom je i Miljana krenula napolje.

"Šta to znači "setićeš se ti mene na porođaju", to je konkretno kletva", interesovalo je Mariju Kulić.

"Ponovo sam to ponovila. Međutim, tada je dok smo bili u svađi, ona je takva i uhvati je paranoa. Ona me je napala. Nazvala je mog sina pedofilom", branila se Goca.

foto: Printscreen

"Džaba da krava 10 litara meleka pa ga prospe. Možda je htela da pomaže mom detetu samo da bi drugi rekli da je dobra", nastavila je MIljanina mama, a onda je Marko ustao i napustio studio: "Ne mogu ove gluposti da slušam".

"Ovo nije Zdruga, nema ulaženja i izlaženja", voditelj je bio zbunjen, a onda je Miljana besna ustala i krenula da napušta studio. "Ako ti nećeš da pričaš sa mnom..."

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA POMPA, NIŠTA EGZOTIKA, OVO JE PRVI ZAJEDNIČKI ODMOR SARE I VOJKETA! Srpski biser ugostio bivše zadrugare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track