MARINKO KAO SAV NORMALAN SVET: Rokvić kupio kaiš za 300 dinara
Foto: Marina Lopičić

Hit

MARINKO KAO SAV NORMALAN SVET: Rokvić kupio kaiš za 300 dinara

Stars -

Marinko Rokvić važi za muškarca od stila, a da se može dobro izgledati i sa malo novca, pokazao je kupivši kaiš na pijaci!

foto: Kurir

Rokvića decenijama prati glas da je jedan najkulturnijih i najljubaznijih pevača na domaćoj estradnoj sceni i neko kome popularnost nikada nije udarila u glavu. Iako zahvaljujući brojnim hitovima i nastupima sebi može da priušti firmiranu garderobu i ostale luksuzne stvari, on to nikada nije priželjkivao niti je voleo da se time hvali u javnosti.

foto: Kurir

Nedavno smo ga sreli na pijaci u naselju Banovo brdo, gde je kupovao namirnice za kuću i opušteno ćaskao s prodavcima i drugim kupcima koji su ga prepoznali i pozdravljali ga. Nakon što je kupio sve što je planirao tog dana, zaustavio se na tezgi gde se prodaje garderoba.

foto: Kurir

Najviše mu se svideo kaiš, koji je dugo gledao, potom ga isprobao i na kraju, kad se uverio da mu odgovara, rešio da ga kupi. Interesantno je da je kaiš koji je Rokvić pazario koštao svega 300 dinara, što je još jedna potvrda da Marinko živi kao sav običan svet.

I. E./ foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track