SVAĐA BIVŠIH NAJBOLJIH PRIJATELJA: Miljana optužila Marka Miljkovića da je MAKRO, a on je OVAKO uzvratio!
Foto: Printscreen Youtube

lete varnice

SVAĐA BIVŠIH NAJBOLJIH PRIJATELJA: Miljana optužila Marka Miljkovića da je MAKRO, a on je OVAKO uzvratio!

Stars -

Miljana Kulić žestoko se posvađala sa svojim najboljim prijateljem iz "Zadruge" Markom Miljkovićem i poručila mu da će mu biznis procvetati kada se u Srbiji legalizuje prostitucija.

Najpopularnija trudnica tokom boravka u rijalitiju sprijateljila se sa di-džejom i najveći deo vremena provodila je s njim. Iako su mnogi sumnjali da je Miljana bila zaljubljena u Marka, ona je to oštro demantovala, a onda se s njim i posvađala. "Zadrugu" su napustili kao ljuti neprijatelji.

foto: Printscreen Youtube

Sada su se našli u istoj emisiji, pa je Nišlijka iskoristila priliku da ga izvređa. Nakon što je jedan gledalac pozdravio Miljkovića i poručio mu da se lepo držao u "Zadruzi", Kulićeva je skočila kao oparena i drsko poručila: - Ja se ne bih složila sa tim! Marko je ispao dupljak i licemer, dvoličan - počela je temperamentna trudnica, a Marko je zahtevao da ona to argumentuje.

- Daj mi neki primer, ne možeš tako da pričaš - rekao je, a ona je nastavila: - Ti si se šlepao uz mene, zato si opstao. Da su svi kao ti, mogla bi da se zatvore vrata rijalitija. Ti nemaš glasače, samo su moji glasali za tebe. Oni mi pišu kako sam mogla da dozvolim da troše novac i da se uvek družim s nekim ko mi nije ni do kolena. On se nakačio na mene i zato je toliko opstao - počela je Kulićeva, a potom je otišla korak dalje i na Markovu izjavu da planira da pokrene biznis za koji mu je potrebno dosta novca prokomentarisala da je on zapravo makro.

foto: Pritnscreen

- Tvoj posao će da krene kada se u Srbiji legalizuje prostitucija. Tada će da ti procveta biznis. Svi dobro znamo čime se baviš i da organizuješ devojke - rekla je Miljana i šokirala sve u studiju, a potom dodala: - Znamo dobro i čime nudiš devojke u izlascima. Miljković je bio u čudu, ali se na njenu izjavu nasmejao i rekao da to nije istina.

Samohrana majka Ivan Marinković je ne zanima Zvao me je, spustila sam mu slušalicu

Miljana Kulić, koja je u "Parovima" zatrudnela s Ivanom Marinkovićem, otkrila je da ju je on po izlasku iz Hepijevog rijalitija zvao, ali da mu je ona spustila slušalicu. - On me ne zanima! To se dogodilo u rijalitiju. Ja sam njega volela, zaljubila sam se u njega, imali smo seksualne odnose i želeli smo dete. Sada me je zvao sa telefona Ružice Veljković, a čim sam videla njegovu facu, pošto je bio video-poziv u pitanju, prekinula sam. On sad kaže da će doći do mene. Neka računa da dete nije njegovo, a ako želi DNK, neka plati. Ali moraće da plaća alimentaciju. Meni je najlakše da upišem da je otac deteta nepoznat, a sin ako bude želeo kasnije da vidi oca, neću mu uskratiti. Inače, dete će se zvati Željko - rekla je Miljana.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja