EKSKLUZIVNO! JOŠ JEDAN KOŠARKAŠ OTKINUO NA GLUMICU: Raduljica smuvao seksi policajku iz Ubice mog oca! Evo koliko su se dugo skrivali
Foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

Saznajemo

EKSKLUZIVNO! JOŠ JEDAN KOŠARKAŠ OTKINUO NA GLUMICU: Raduljica smuvao seksi policajku iz Ubice mog oca! Evo koliko su se dugo skrivali

Stars -

Miroslav Raduljica uspeo je da osvoji srce lepe policajke iz hit serije „Ubice mog oca“ Ivane Dudić.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, centar naše košarkaške reprezentacije i mlada glumica su tri meseca u vezi, a upoznao ih je zajednički prijatelj. Inače, mali broj ljudi je upoznat s tim da su njih dvoje zajedno.

- Miroslav se u Ivanu zaljubio na prvi pogled. U početku su izlazili samo s prijateljima da niko ne bi provalio da među njima sevaju varnice, a sada su već viđeni kako se sami šetaju pokraj reke. Baš deluju zaljubljeno i srećno. Ipak, njih dvoje svoje privatne stvari žele da zadrže daleko od javnosti, pa ne vole da se eksponiraju i pričaju o svojoj ljubavi. Štaviše, da su zajedno, kriju kao zmija noge - priča naš izvor blizak sportisti.

foto: Marina Lopičić

On kaže da nijedno od njih zasad nema planove za budućnost.

- Zasad nema ni govora o tome da se čuju svadbena zvona. Oni su na početku veze. Lepo im je i to im je najvažnije. Oboje su maksimalno posvećeni svojim karijerama, ali imaju dovoljno vremena i za njih dvoje. Raduljica ima mnogo razumevanja za to što je Ivana angažovana tokom leta na novom projektu i još nije sigurno da li će otići zajedno na letovanje - završava naš izvor.

Pozvali smo atraktivnu policajku, koja se iznenadila kada je čula povod.

- O privatnom životu ne govorim za medije. Trenutno snimam novi film i nemam komentar na to što me pitate - rekla je kratko Ivana.

Inače, Ivana se poslednje četiri godine profesionalno bavi glumom. Ona je karijeru počela 2014. godine kao Jelena u seriji „Urgentni centar“. Igrala je i u serijama „Bićemo prvaci sveta“, „Jedne letnje noći“, „Čizmaši“, „Prvaci sveta“ i filmu „Par i nepar“. S druge strane, Raduljica je počeo karijeru u mladim kategorijama FMP Železnika. Svoj debi u prvom timu FMP imao je u sezoni 2005. Pet godina kasnije je bio proglašen za najkorisnijeg igrača Superlige Srbije. Igrao je i za NBA i Panatinaikos.

Od Divca do Teodosića

KOŠARKAŠI OTKIDAJU NA GLUMICE!

Miroslav Raduljica i Ivana Dudić nisu prvi par koji čine košarkaš i glumica.

foto: Dragana Udovičić, EPA

Samo što su 25. juna obeležili godišnjicu braka, Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić proslavili su i to što će za sedam meseci postati roditelji.

foto: Dragana Udovičić

Najčvršća ljubav je definitivno između Vlade Divca i nekadašnje glumice Snežane Divac, koji su skoro tri decenije u braku. Iako su ih pojedini mediji razvodili, njih dvoje su uspeli da očuvaju zajednicu u kojoj imaju sinove Luku (27) i Matiju (24) i ćerku Petru, koju je ovaj par usvojio 1999.

foto: Nebojša Mandić

I reprezentativac Bogdan Bogdanović je slab na glumice, ali je nakon pola godine raskinuo vezu s Jovanom Stojilković, koja se proslavila kao Bojana Antić u seriji „Senke nad Balkanom“.

(Kurir.rs/Lj. Stanišić/Foto Vlada Šporčić/Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track