PEVAČICA ŽARI I PALI U 46. GODINI: Stoja morska sirena
Foto: Kurir

INSTITUCIJA

PEVAČICA ŽARI I PALI U 46. GODINI: Stoja morska sirena

Stars -

Seks-bomba Novakovićeva se sa suprugom Igorom odmara u Turskoj, a na plažama je glavna atrakcija kad se skine u kupaći kostim.

Stoja Novaković letuje sa suprugom Igorom Jovanovićem u Turskoj, a pravi odmor ne računa se dok se ne skine u kupaći kostim i opusti za sve pare.

foto: Kurir

Nakon napornog poslovnog perioda, folkerka je konačno dočekala slobodne dane da pobegne iz Beograda i spas od vrućina pronađe na plažama. Iako je na omiljenoj letnjoj destinaciji u društvu muža, pevačica najviše voli kada je sama kako bi opustila misli i meditirala u plićaku.

Tako se jedno jutro iz hotela sama spustila na plažu, zauzela svoju ležaljku i razbaškarila se. Prvo se namazala kremom sa zaštitnim faktorom, a potom je ušla u vodu da se osveži. Kada se dobro pokvasila i istrenirala mišiće plivajući kao morska sirena, Stoja se vratila na ležaljku i promenila kupaći kostim. Da je seksepilna i izazovna i u 46. godini, dokazuju komentari kupača koji nisu skidali pogled s nje, a pritom su dobacivali da je prava bomba koja žari i pali svojim zmijskim telom. Ma, institucija! Kako i ne bi privlačila pažnju kada se zahvaljujući zdravoj ishrani bukvalno prepolovila, a treninzima uspela da zategne mišiće.

foto: Kurir

Stoja će na moru boraviti još nekoliko dana, a potom će se vratiti nastupima i turneji koja je očekuje.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track