HELENA TOPALOVIĆ ODUSTALA OD RIJALITIJA: Topalkova mala ipak neće u Zadrugu
Foto: Printscreen/Instagram

Rešila

HELENA TOPALOVIĆ ODUSTALA OD RIJALITIJA: Topalkova mala ipak neće u Zadrugu

Stars -

Helena Topalović bila je jedna od onih koji su se našli na listi želja producenata "Zadruge" za učešće u drugoj sezoni, ali je pre nekoliko dana odlučila da ipak odustane od učešća u rijalitiju.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka po svoj prilici ima druge planove po pitanju posla i zasad ne želi da bude deo ekipe koja će od druge polovine septembra boraviti u luksuznom kompleksu u Šimanovcima.

foto: Dragan Kadić

U poslednje dve nedelje njen ulazak u "Zadrugu" bila je tema o kojoj se često pisalo i pričalo u javnosti, a bilo je i dosta njenih pratilaca na društvenim mrežama koje je baš to zanimalo. Ne želeći da ulazi u detalje zbog čega je odustala od učešća u rijalitiju, Helena je na Instagramu kratko objasnila da od toga nema ništa.

- Ne ulazim u "Zadrugu" - napisala je Topalovićeva. Do početka druge sezone ovog šou-programa ostalo je još dva meseca i moguće da do tada Topalkova ćerka promeni mišljenje. Ukoliko producenti "Zadruge" uspeju da je ubede ili joj ponude veći honorar, možda ćemo Helenu gledati kako se snalazi kao rijaliti igrač.

I. E./ foto:Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track