BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN NA SUDU: Irma tuži Ivana zbog uvreda i imitacija! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PRESAVILA TABAK

BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN NA SUDU: Irma tuži Ivana zbog uvreda i imitacija! (FOTO)

Stars -

Irma Sejranić najavila je da će tužiti svog cimera iz "Parova"Ivana Marinkovića za brojne uvrede i klevete na njen račun tokom prethodnih meseci.

foto: Printskrin

Finalisti rijalitija gostovali su zajedno u emisiji "Upoznajte parove" kod voditeljke Bojane Ristivojević i ponovo se žestoko posvađali. Marinković je ispričao kako nikada nije želeo da se druži sa Irmom, a da je ona to pokušavala.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam na samom početku rijalitija video da je ona odvratna osoba i nikada nisam želeo da komuniciram sa njom. Ona je pokušavala da priča sa mnom, ali ja sam je ignorisao. Nezanimljiva mi je - rekao je Ivan, a pevačica i njena podrška osuli su paljbu po njemu.

foto: Printskrin

- Je l' si ti vakcinisan? Očigledno nisi. Ti si jedan alkoholičar. Slavu si stekao tako što si napravio dete u rijalitiju! - rekla je Irma i dodala da će zbog uvreda na njen račun, ali i imitacija zbog kojih je plakala, dve tužbe poslati Ivanu.

foto: Printskrin

- Srešćemo se na sudu. Tužiću Ivana, dve tužbe će biti. Tokom rijalitija me je ismevao, imitirao me je, što me je povredilo. Ružne reči mi je upućivao, pominjao mi je porodicu - rekla je Sejranićeva, a Marinković se smejao.

foto: Printskrin

Inače, tokom učešća u rijalitiju mnogi su Ivana optuživali da je zaljubljen u Irmu i da je zato napada.

Možeš da me mrziš,možeš da me volis ali me ne možeš ignorisat!

A post shared by Irma Sejranic Ilic (@irmailicsejranic) on

- Imaš užasne frustracije. Toliko si teatralna u lošem smislu. Tebi se pokreće svaki deo tela. Simpatična si samo kad ćutiš - rekao joj je Ivan svojevremeno, a ona mu je odbrusila:

❤️?

A post shared by Irma Sejranic Ilic (@irmailicsejranic) on

- Ivana ja iritiram jer ga podsećam na Gocu Tržan. Mislim da je on zaljubljen u mene.

10 meseci su trajali "Parovi" 26 godina ima Irma 39 godina ima Ivan

Irmi krenulo u karijeri Duet sa Lepom Lukić

Irma Serjanić dobila je tokom gostovanja u emisiji "Upoznajte parove" primamljivu ponudu. Naime, Lepa Lukić, koja je takođe bila gošća, rekla je da bi rado učinila bivšoj cimerki uslugu i snimila duet sa njom.

- Iskreno, nisam razmišljala, ali ukoliko bi to nekome pomoglo u karijeri, zašto da ne. Ja ne bih imala srca nekome da kažem neću. Zašto da ne, sa Irmom sam bila u odličnim odnosima - rekla je Lepa.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track