opasnost za estradu

KIJA SNIMILA SPOT SA MINISTARKAMA: Sloba i ja smo sada ljuta konkurencija! (KURIR TV)

Stars -

Kristina Kockar snimila je spot sa ženskom grupom "Ministarke" za pesmu pod nazivom "Ne vraćam se na staro" u jednom privatnom kompleksu, a uskoro će početi i da nastupa po klubovima.

Pobednica Zadruge raspametila je prisutne svojim seksipilnim izgledom, kao što će i muški deo publike kada budu gledali ovaj video snimak!

Sa šeširom na glavi, u plavom jednodelnom kupaćem kostimu koji je isticao njene atribute, za Kurir je pričala o svojim muzičkim planovima, ali je i spomenula svog supruga Slobu Radanovića, sa kojim je u brakorazvodnoj parnici.

foto: Kurir

- Ovo su slatke muke. Teško je biti pevačica, kao i svaki drugi posao. Svje težak na svoj način, ali navikla sam da naporno radim u životu, pa mi ni ovo neće biti problem. Nisam još krenula sa časovima pevanja, ali "FM play" producenti su tu da stanu iza mene i da me poduče u studiju. Vežbaću - kaže Kija i dodaje da ju je u braku muž obučavao o muzici.

- Pokupila sam stvari. Uz njega sam dosta toga naučila i što se tiče pevanja, pesama, nastupa. Imam neko malo iskustvo. Mi smo sad ljuta konkurencija. Čestitao mi je na novom zanimanju i rekao mi je: "Ja sam ti uvek govorio da ti imaš sluha". Normalno je da će mi čestitati jer smo ljuta konkurencija - rekla je rijaliti zvezda, koja za sada nema nameru da snima duetsku pesmu sa Slobom.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja