ĆERKA NJEGOVE DEVOJKE MU JE RODILA DETE: Bio je u zatvoru, a kad čujete koliko traži da uđe u Zadrugu, zavrteće vam se u glavi! LUDNICA!
Foto: Zorana Jevtić

otkrivamo

ĆERKA NJEGOVE DEVOJKE MU JE RODILA DETE: Bio je u zatvoru, a kad čujete koliko traži da uđe u Zadrugu, zavrteće vam se u glavi! LUDNICA!

Stars -

Aleksandar Čabarkapa neće ući u drugu sezonu "Zadruge" ako mu produkcija ne isplati honorar od 100.000 evra, saznaje Kurir! On je od Pinka tražio visoku sumu, i to da mu je u celosti isplate unapred.

Pregovori s njegovom nekadašnjom ljubavnicom Aleksandrom Subotić, koja mu je rodila ćerku Magdalenu, pri kraju su i ona će najverovatnije biti učesnica najgledanijeg rijalitija, dok se njena majka Ljuba Pantović, s kojom oboje nisu u dobrim odnosima, još uvek premišlja, saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Ovaj čuveni ljubavni trougao trebalo je da bude glavna okosnica sledeće sezone "Zadruge", ali kako stvari stoje, imaćemo priliku da ih gledamo u okrnjenom sastavu. Prema našim saznanjima, Čabarkapa je bio decidiran u svojim stavovima: za ulazak traži 100.000 evra unapred i ni centa manje, a taj zahtev organizatori, barem zasad, ne žele da ispune.

- Mi jesmo bili spremni da platimo pristojne sumeAleksandri, Čabarkapi i Ljubi jer su oni kao ličnosti zanimljivi, a njihova priča je gotovo filmska. Ali Aleksandar je preterao s iznosom koji je tražio. Smatramo da nije vredan da toliko platimo njegovo učešće u "Zadruzi". Sa Subotićevom je ostalo da se dogovorimo još o nekim detaljima, ali glavne stvari smo rešili i ona će najverovatnije ući u sledeću sezonu.

foto: printscreen jutjub

Pantovićeva nije tražila ništa posebno za ulazak jer nismo ni stigli do tog nivoa razgovora, rekla nam je da nije sigurna da li želi ponovo u rijaliti programe - rekao je naš izvor iz produkcije.

Ljuba Pantović je, podsećanja radi, tokom 2013. bila u vezi s Čabarkapom, ali kada je ušla u rijaliti "Farma", on je smuvao njenu maloletnu ćerku Aleksandru i napravio joj dete. Kada je Aleksandar otišao u zatvor zbog pokušaja ubistva, bodi-bilderka je preuzela brigu o ćerki, s kojom se kasnije posvađala na krv i nož kada su zajedno učestvovale u "Parovima".

Skup Šako bi ušao za 5.000 e nedeljno

Osim Čabarkape, previsoku cenu za ulazak u "Zadrugu" tražio je i Šako Polumenta. On je produkciji poručio da bi možda razmislio da uđe za 5.000 evra nedeljno jer toliko zarađuje od nastupa. - Prvo nas je dugo odbijao, ali mi smo ga uporno zvali i na kraju je rekao da on zarađuje najmanje pet hiljada nedeljno i da očekuje toliko honorar. Procenili smo da se ne isplati toliko da ga platimo, pa smo odustali od pregovora - kaže naš izvor.

Ivan Ercegovčević/ foto: Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track