Najnovije vesti

ANDRIJANA REKLA DA ĐEKSONOVE BIVŠE NISU NJEN NIVO, A JEDNA SE ODMAH OGLASILA: Nisi ti dama, nego seljačura, moral koji glumiš ostavi za TATU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SUROVO OPLELA

ANDRIJANA REKLA DA ĐEKSONOVE BIVŠE NISU NJEN NIVO, A JEDNA SE ODMAH OGLASILA: Nisi ti dama, nego seljačura, moral koji glumiš ostavi za TATU! (FOTO)

Stars

Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić okončali su vezu, koja je trajala 3 meseca u rijalitiju, ali i izvan njega.

 

Pevačica je izjavila da ona "nije ovca za šišanje", a sada se oglasila i Đeksonova bivša devojka Tijana Stojanović.

 

A post shared by Tijana Titja Stojanovic (@pih_tija) on

Ona je žestoko oplela po učesnici "Zadruge", pa ju je prozvala i "seljančurom". Naime, nju je isprovocirala Andrijanina izjava da Đeksonove bivše "nisu njen nivo".

 

"Zamolila bih Jadranku zvanu uštipak da mi se javi radi utvrđivanja ko je to kakva devojka... Devojko, to što se u tvom selu naziva damom mi zovemo nedoje.anom seljančurom. Devojko, je.ala si se u rijalitiju sa dečkom koji je pre tebe bio sa već tri devojke, tako da taj moral koji glumiš ostavi za svog tatu. Bravo, dokopala si se Beograda, jasno je da ti je to bila životna želja, ali nije naš lepi grad za svakoga, tako da ti tako čedna i fina bolje se vrati tamo gde te smatraju damom. A mene bolje u usta da ne uzimaš više", napisala je Đeksonova bivša na svom Instagram profilu.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...