VENČALI SE U RIJALITIJU, PAO POLJUBAC KADA SU IZAŠLI, ALI VIŠE NISU ZAJEDNO: Aleksandra blokirala Vuka, neće ni da čuje za njega!
Foto: Damir Dervišagić

IZAŠLI U REALAN SVET

VENČALI SE U RIJALITIJU, PAO POLJUBAC KADA SU IZAŠLI, ALI VIŠE NISU ZAJEDNO: Aleksandra blokirala Vuka, neće ni da čuje za njega!

Stars -

Nakon završetka šeste sezone rijalitija "Parovi" gost u studiju je Aleksandra Vasiljević koja je otkrila kako provodi dane van rijalitija.

"Ja još nisam uložila ništa veliko u sebe, samo male sitnice, ali sačekaću za krupnije stvari, posećujem salone i ulepšavam se", rekla je ona i progovorila o odnosu sa Vukom Đurićem, sa kojim je imala vezu u rijalitiju.

foto: Damir Dervišagić

"Moram konačno da stavim tačku na priču sa Vukom, nismo zajedno. Kada sam izašla iz rijalitija ja sam tek shvatila da to nije za mene i koliko ja volim sebe. Moj tata ga nije upoznao lično kao ni ja njegovu mamu. Ja sam bila sigurna da je Vuk taj kada sam bila u vili, ali kada sam izašla shvatila sam da to nije to. Vuk me je zvao juče i pitao imam li drugog", izjavila je Aleksandra i dodala:

"Ja sam Vuka blokirala na telefonu, jer je on mene uporno zvao. Ne podnosi što je naleteo na stenu kao što sam ja. Nazove me i insistira da se vidi da bi se pomirili, iako mu kažem da ne ide. Onda on kaže idem da spavam, jer ne može da prihvati."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track