ANABELA JUTJUBERU ZAPRETILA TUŽBOM! ODMAH SE OGLASIO: Hteo da zapali Lunin butik, a evo šta je sada poručio PORODICI ĐOGANI!
Foto: Printscreen

JAVNO IZVINJENJE

ANABELA JUTJUBERU ZAPRETILA TUŽBOM! ODMAH SE OGLASIO: Hteo da zapali Lunin butik, a evo šta je sada poručio PORODICI ĐOGANI!

Stars -

Nakon javnih optužbi koje je majka Lune Đogani, Anabela Atijas, uputila na račun jutjubera Petra Ivanovića, on se oglasio uz obrazloženje da je sve bila šala i da nije potrebno zbog toga dizati prašinu.

Porodica blogerke i bivše zadrugarke zgranuta je činjenicom da je mladi jutjuber ušao u novootvoreni objekat i pokušao da ga zapali, a onda rukavicom uzimao stvari iz izloga aludirajući na Luninu higijenu u rijalitiju, oživljavajući razne komentare na tu temu.

Naime, kako ističe, on često snima "prenkove", kratke smešne klipove koji imaju za cilj da zabave i nasmeju njegove pratioce. On je, inače, danima unazad najavljivao posetu Luninom butiku.

"Želim da kažem da je ovo zabavno-humorističnog karaktera i nema potrebe da se bilo ko ljuti. 'Prenkove' svi snimaju svuda u svetu, smatram da Srbija nije u 19. veku, tako da neće biti glupih komentara za nešto ovakvo. Želim da kažem da nema potrebe da se bilo ko ljuti zbog ovoga, jer ovo je jedna šala. Da to nije Luna, bila bi druga, treća ili peta poznata osoba koja je otvorila butik. Mislim da svi uveliko znate da ja porodicu Đogani obožavam i nema potrebe da se širi mržnja, jer, kao što naša Anabelči kaže: 'Ljubav za ljubav'. Nadam se da se Lunči neće ljutiti zbog ovoga i da će mi oprostiti, jer ja ipak imam samo 21 godinu. Želim da se izvinim i radnici u butiku, ako neko doživi neku neprijatnu situaciju, ja se javno izvinjavam", izjavio je on.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

(Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot, Instagram screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track