Najnovije vesti

GOCA TRŽAN NE ŽELI DA USVOJI DETE, A POČELA JE PRIPREMU ZA VANTELESNU OPLODNJU: Pevačica dala savet ženama koje prolaze kroz ISTO!
Foto: Marina Lopičić

PODRŽAVA JE PORODICA

GOCA TRŽAN NE ŽELI DA USVOJI DETE, A POČELA JE PRIPREMU ZA VANTELESNU OPLODNJU: Pevačica dala savet ženama koje prolaze kroz ISTO!

Stars

Goca Tržan pre 11 godina ostvarila se u ulozi majke, kada je u braku sa Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu.

Ona već nekoliko godina pokušava da svoju ljubav sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem kruniše naslednikom. Međutim, poteškoće da zatrudni rezultirale su odlukom da uđe u proces vantelesne oplodnje.

foto: Damir Dervišagić

"Počela sam sa pripremama. Zasad su to samo pregledi, davanje krvi i razne analize koje zahtevaju vreme", kaže Goca.

Bez obzira na to što je kroz sličan proces prolazila nekoliko puta, ona kaže da nije pomišljala da usvoji dete umesto da ga rodi, ali ni o tome da odustane od borbe za potomstvo.

"Nisam ja baš osoba koja lako odustaje. Izuzetno poštujem ljude koji se odluče na usvajanje, ali ja sam ostvarena kao majka već jednom, ako uspemo i drugi put, to će biti čist dar od Boga", kroz osmeh kaže Goca koja u ovoj borbi ima veliku podršku supruga Raše, ali i ćerke Lene, kao i svoje, ali i suprugove porodice.

foto: Damir Dervišagić

"Sama činjenica da verujem da mogu još jednom ostati u drugom stanju je religija za sebe. Bog je svuda i pomoći će nam ako verujemo. Ne moram da odlazim u crkvu da bi mi Bog pomogao", poručuje pevačica, koja je nedavno bila na odmoru u Grčkoj, a sada se iznova vraća pregledima kako bi telo pripremila za sve ono što je čeka tokom procesa vantelesne oplodnje.

Goca svoja razmišljanja i savete deli sa pratiocima na društvenim mrežama jer je mnoge devojke i žene pitaju na koji način se priprema, gde obavlja preglede i kako psihički podnosi sve to. Zato ona otkriva šta poručuje svim ženama koje vode istu borbu za potomstvo.

"Budite pozitivne, radujte se životu i ne očajavajte", kaže Tržanova, koja smatra da je najgore kada žena izgubi veru da će postati majka i da neuspele trudnoće ili pokušaje doživljavaju traumatično.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scena, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...