PRIJA DONELA TEŠKU ODLUKU: Ipak neće biti Živojinović, a evo kako je Filip reagovao na to!
Foto: Damir Dervišagić

POD DEVOJAČKIM PREZIMENOM

PRIJA DONELA TEŠKU ODLUKU: Ipak neće biti Živojinović, a evo kako je Filip reagovao na to!

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović nastupila je na poznatom prestoničkom splavu, a iako je na venčanju uzela prezime supruga, ona je odlučila da karijeru nastavi pod devojačkim.

Prijovićeva je posle nekoliko meseci razmišljanja konačno presekla i donela odluku koja se nimalo nije dopada suprugu Filipu, a to je da ostane Prija. Iako nezadovoljna što je na posterima koji su publiku pozivali da dođe na nastupe pisalo Aleksandra Prijović, a ne Živojinović, njen suprug joj je, kao i uvek, bio glavna podrška na nastupu. Filip je sa tekstopiscem Draganom Brajovićem Brajom na splav stigao malo posle ponoći.

foto: Damir Dervišagić

"Ruku na srce, Filip je imao veliku želju da Aleksandra karijeru nastavi kao gospođa Živojinović, ali na kraju je popustio i shvatio da ona ima pravo kada kaže da bi joj to na neki način poremetilo nastupe u inostranstvu. I sam je posle nekog vremena sagledao stvari iz drugog ugla i uvideo da nijedna pevačica sa naše estrade nije menjala ime pod kojim je karijeru počela. Eto, prva Brena nije postala Živojinović. Zato su na kraju sve rešili i ostavili to iza sebe", priča izvor i dodaje da je par sklopio dogovor da svako vodi brigu oko svoje karijere i da se niko nikome ne meša.

"Aleksandra finansijski i te kako doprinosi njihovom zajedničkom budžetu i pre Filipa je zarađivala mnogo i vrlo lepo znala sa parama i karijerom. Često je nazivaju devojkom koja se dobro udala, a niko se ne seća koliko je nastupala na početku karijere i da je i tada u rukama imala veliki novac. Zato joj ne treba zamerati što ne dozvoljava da joj se iko petlja u karijeru. Razgovarali su o svemu i rešili da svako donosi svoje odluke kada je reč o poslu, što je svakako najbolje za oboje", zaključuje izvor.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track