ĐEKSONOVE BIVŠE SE NAŠLE OČI U OČI: Mina otkrila da ju je Nemanja zvao na seks, a Andrijana objasnila kako STOJE STVARI! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

OPLELE

ĐEKSONOVE BIVŠE SE NAŠLE OČI U OČI: Mina otkrila da ju je Nemanja zvao na seks, a Andrijana objasnila kako STOJE STVARI! (VIDEO)

Stars -

Ono što je zanimljivo jeste da su se zajedno u emisiji gošće nekadašnje devojke Nemanje Đerića Đeksona - Mina i Andrijana.

Naime, na samom startu emisije Andrijana Radonjić je istakla kako je raskinula vezu sa reperom, dok je Mina Vrbaški komentarisala svoj odnos sa ovom bivšom cimerkom i nekadašnjim momkom.

foto: Pritscreen/Youtube

"Oni su napolju druge osobe. Bili su raskinuli, pa su se pomirili baš sada na splavu i malopre sam saznala da su opet raskinuli", rekla je Mina.

"Naš status je da nismo zajedno, to je definitvno naš status. Ne kupujem medijsku pažnju, barem ja, ja sam iskreno ušla u to. Meni takav marketing ne treba. Definitvno se nismo uklopili. Dosta smo različiti. Dosta se stvari desilo u poslednjih mesec dana. Niko nije uzrok sada, nije ni Mina, ni njegova bivša devojka neka, nego cela situacija između nas", govorila je Andrijana.

foto: Pritscreen/Youtube

Duško Radonjić je u toku boravka u rijaliti programu često isticao kako je protiv veze svoje ćerke i repera, a u emisiji "Zadruga - Narod pita" rekao je kako nije ni znao da su njih dvoje ponovo prekinuli svoju vezu.

"Svaki otac je u pravu, jer gleda sa distance. Ni moji meni nisu određivali, pa nisam ni ja njoj, ali moje je da kažem i to što sam mislio to sam i govorio. Ona (Andrijana) je svedok da ja nisam nijednu reč rekao protiv Đeksona. Ja sam u WC saznao da su raskinuli, malopre", rekao je Duško.

Mina je dodala da je Đekosn nju pozvao na seks, a Andrijana je istakla da su oni pre toga raskinuli.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track