ŠTO DA SE KIDAM, AKO IMA BOLJE!? SVI DO SADA NEPOZNATI DETALJI LJUBAVNOG ŽIVOTA ZLATE PETROVIĆ: Neka mu je srećan put i nek slomi nogu!
Foto: Dragan Kadić

PROGOVORILA

ŠTO DA SE KIDAM, AKO IMA BOLJE!? SVI DO SADA NEPOZNATI DETALJI LJUBAVNOG ŽIVOTA ZLATE PETROVIĆ: Neka mu je srećan put i nek slomi nogu!

Stars -

Pevačica Zlata Petrović istakla je koliko je ozbiljna kada su emocije u pitanju. Smatra da je izuzetno teško nositi se s njom.

"Mnogi muškarci su se zeznuli sa mnom upravo jer sam dvadeset i četiri sata nasmejana. Tek kada bi ušli u vezu sa mnom, shvatili bi koliko sam ozbiljna i koliko je teško nositi se sa mnom. Kod mene nema kašnjenja, ili da se ne ispoštuje neki dogovor. Tu odmah pravim dramu i skandal jer sam odgovorna i poštujem tuđe vreme. Ja sam vrag, a ne anđelak", otkrila je Zlata.

Takođe, ona je jedna od onih žena koje ne prezaju da daju svojim partnerima razlog za brigu i ljubomoru.

"Što se ljubomore u vezi tiče, oduvek je zdravo kada postoji u odnosu i ranije sam bila rigoroznija. Imala sam ljubomorne muškarce, ali nikada nisam mogla da im zameram zbog svog druželjubivog duha i vrcavosti. Ali, ja više nisam ljubomorna. Vremenom sam shvatila da ne mogu da menjam ničiju prirodu, niti da ga vežem za radijator. Što onda da se kidam, ako ima bolje, neka mu je srećan put i nek slomi nogu", zaključuje ona.

Inače, njena pozitivna energija je, kako navodi, zalužna za njen mladalački izgled. Pevačica negira da je ikada imala bilo kakve estetske intervencije.

"Često me koleginice pitaju gde sam se botoksirala i svakog puta mi to bude simpatično. Niko mi ne veruje da nisam imala nikavu intervenciju i da nikakve botokse u lice nisam ubrizgavala. Sigurna sam da čovek zrači spolja ono što nosi iznutra. Ne verujem da me je iko otkad postojim na estradnoj sceni video tužnu, besnu, namrštenu. Rodila sam se takva da sve ljude volim i ne mogu protiv toga. Žena sve može da zaboravi, ali da se smeje ne sme. Zbog osmeha mi nisu potebni ni silikoni, ni botoksi, ni bilo koja plastika".

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Alo.rs/Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track