FILMSKA BIOGRAFIJA NAŠEG TELOHRANITELJA: U London otišao zbog devojke, a evo kada je doživeo vrhunac u karijeri!
Foto: Marina Lopičić

Ko je Ajkula

FILMSKA BIOGRAFIJA NAŠEG TELOHRANITELJA: U London otišao zbog devojke, a evo kada je doživeo vrhunac u karijeri!

Stars -

Ajkula je u beli svet krenuo zbog ljubavi, a u Engleskoj ostao zbog posla.

Goran Dželatović u Londonu živi već 22 godine. Otišao je tamo zbog devojke koju je voleo. Njihova ljubav trajala je do 1998. godine, kada su se i razišli. On je 2012. godine dobio dete s jednom strankinjom, kojom se nije oženio. Pored toga što se ostvario kao otac, te godine je ostvario i vrhunac u karijeri kada je čuvao američki drim-tim u košarci. Imao je najjači ugovor za Olimpijadu u Londonu.

Važno prepoznavanje

- Imao sam ljubavnu vezu, s Krfa na avion i pravac London. To je bio sam početak. Posao kao posao je počeo 1999. godine. Prvo sam radio kao obezbeđenje na vratima u klubovima. Bio sam zadovoljan platom, imao sam 10 funti po satu, pa sam za šest sati rada dobijao 60 funti - kaže Ajkula i objašnjava kako je ušao u priču s poznatima.

foto: Profimedia

Džejson Stejtam uradio je film „Dve čađave dvocevke“. Sreća moja što sam sa bivšom devojkom gledao taj film dve nedelje pre nego što se on pojavio u klubu. Pojavio se u veoma neprijatnom izdanju, nisu hteli da ga puste unutra, a i niko nije znao ko je. Ja sam ga prepoznao i rekao da je glumac Džejson Stejtam, oni kao: „Ma, vidiš da je pijan.“ Rekao sam da ga uvedu i da ću ja biti s njim celu noć. Tako je i bilo. Pustili su ga na moju odgovornost, bio sam oko njega, da bih zatim oko pet ujutro spakovao sve u taksi i poslao kući - pripoveda Goran, koga slavni glumac nije zaboravio.

- Posle nekoliko meseci napustio sam taj klub i otišao u drugi, da bi me posle zvao kolega iz tog starog kluba i rekao da me traži Džejson. Pitali su me da li sam mu nešto uradio jer me traži, a ja sam rekao da mu daju moj kontakt. On me je tražio da mi zahvali, pa je došao u klub gde radim i pitao me je da sednem s njim. Prvo sam odbio s opravdanjem da radim i da neću da dobijem otkaz. Naravno, seo sam s njim, ispoštovao i njega i gazdu i nisam dobio otkaz. Tako je sve i počelo. Razmenili smo kontakt, nakon čega sam počeo da radim za njega i da upoznajem i brojne druge zvezde. Polako sam ulazio u taj svet glumaca jer sam se svuda pojavljivao s njim - kaže Goran.

Simboli

Ajkula na telu ima specifične tetovaže koje simbolizuju važne stvari iz njegovog života.

- Predstavljaju moj život i svaka ima svoje značenje. Nema poznatih ličnosti, ali najveća ličnost je moja ćerka. Bolje biti prljav spolja nego unutra. To pokušavam da objasnim ljudima, a oni to pogrešno gledaju i pogrešno tumače - rekao je Goran.

foto: Marina Lopičić

Najbolji prijatelj Miljka Živojinovića

NOSIO KRST NA BATINOJ SAHRANI

Dželatović je inače najbolji prijatelj Miljka Živojinovića, sina našeg pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića. Na glumčevoj sahrani nosio je krst i veoma ga je pogodila njegova smrt. U više navrata je sedeo i pričao s Batom, a njegove savete uspešno je usvajao.

Kurir.rs/Marija Dejanović/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track