ZAVRŠILA SAM S NJIM U SVAKOM SMISLU, STALNO MENJA IZJAVE, NE UME DA SE PONAŠA: Luna Đogani donela konačnu odluku o Slobi Radanoviću! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

RAZOČARAO JU JE KAO ČOVEK

ZAVRŠILA SAM S NJIM U SVAKOM SMISLU, STALNO MENJA IZJAVE, NE UME DA SE PONAŠA: Luna Đogani donela konačnu odluku o Slobi Radanoviću! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani je postala poznata široj javnosti kada je u rijalitiju bila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Kada su izašli iz "Zadruge", njihova ljubav je već bila završena, a Sloba je potpisao papire za razvod od Kristine Kije Kockar.

Đoganijeva je priznala da se sa Slobom više i ne čuje, kao i da više ne želi čak ni prijateljski odnos sa njim.

foto: Printscreen/TV Pink

"Uopšte se ne čujemo. Ne bih to komentarisala, jer me to više ne zanima. Kod mene to ništa ne menja, ja sam sa Slobom završila u ljubavnom i prijateljskom smislu. Želela sam da ostanem u korektnom odnosu sa njim, da se upoznamo napolju kako treba. Nisam olako donela odluku, želela sam da se borim, ali kada sam videla da se čovek neće promeniti i da balansira između mene i nje, ne zna šta želi... odustala sam. Njegovi pistupci su me razočarali. Jedno jutro ustane i kaže da postoje emocije, šansa, a onda uveče dođe i priča u emisijama kako mu ne nedostajem... Sve vreme menja priču kako mu odgovara. Drugi mu kreiraju mišljenje o meni i on to dozvoljava. Menjaju se njegove izjave i face kada priča o meni, ne pada mi na pamet da budem uz njega. Ne ume da se ponaša", rekla je Luna u emisiji "Narod pita" i dodala:

"Razočarao me kao čovek, ne zna da stane iza svojih reči i ne menja ih. To je radio i tamo, a nikada nije hteo da prizna. Od početka nisam menjala priču o njemu, pričala sam da je naša ljubav bila posebna, ali on priča kao da sam neka tamo devojka, kao da to sada nije bitno."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja