UŠLA JE U OSMU DECENIJU I SAD U BIKINIJU OTKRILA ČIME JE ZALUDELA 35 GODINA MLAĐEG VELJKA: Verica (70)   pozirala na plaži, a onda se okrenula i svi su videli kako joj GUZA ZAISTA IZGLEDA (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

ZGODNA I BEZ FOTOŠOPA

UŠLA JE U OSMU DECENIJU I SAD U BIKINIJU OTKRILA ČIME JE ZALUDELA 35 GODINA MLAĐEG VELJKA: Verica (70) pozirala na plaži, a onda se okrenula i svi su videli kako joj GUZA ZAISTA IZGLEDA (FOTO)

Stars -

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević nalaze se na odmoru u Grčkoj, a dizajnerka je još jednom pokazala da i u 70. godini može da se pohvali izuzetnom linijom.

Veljko se na društvenim mrežama pohvalio sjajnim izgledom svoje supruge, na koju je izuzetno ponosan. Moja riba "riba" Vera - poručio je on, dok su se ispod fotografije nizali komplimenti na račun Veričinog izgleda.

Njih dvoje ove godine ponovo tokom odmora borave u svom kamperu, međutim, izgleda da ne prija baš uvek Verici takvo putovanje.

"Posle ludačke voznje brodom danima, probudila sam se skoro nepokretna.Sada pevam “Bolje biti pijan nego star", našalila se kratorka.

Posle ludacke voznje brodom danima, probudila sam se skoro nepokretna.Sada pevam “Bolje biti pijan nego star”????

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана

Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track