ĐUS OPLEO PO CIMERKAMA IZ RIJALITIJA: Zbog žena iz Parova, postao bih gej! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

BRUTALAN

ĐUS OPLEO PO CIMERKAMA IZ RIJALITIJA: Zbog žena iz Parova, postao bih gej! (FOTO)

Stars -

Ivan Ivanović Đus je nakon izlaska iz rijalitija "Parovi" otkrio neke od tajni svojih cimera i priznao da mu je sa većinom žena u vili bilo jako teško da živi jer su neuredne i ne vode računa o higijeni!

foto: Damir Dervišagić

Popularni reper u kući u Zemunu proveo je deset meseci, a izašao je pred samo finale. Đus se požalio da je u rijalitiju bilo jako teško, a svoj boravak tamo uporedio je sa zatvorom.

foto: Prinscreen Youtube

- Rijaliti je jaka priča, ima raznih profila ljudi, ali ja sam patio za spoljnim svetom. Kada si primoran da u istoj prostoriji budeš sa 30 ljudi, a oni tripuju da su holivudske zvezde, nije lako. Mozak mi je kuvao tamo, morao sam da spustim svoj ego na nižu frekvenciju. Nisam bio u zatvoru, ali ovo je gore od toga. U zatvoru znaš zašto si, s kime si, nema kamera 24 sata, nisi ozvučen, nisi pod lampama kao kokoške - počeo je reper u emisiji "Balkan info" i dodao da se gnušao velikog broja žena u rijalitiju jer su štrokave.

foto: Printscreen

- Neke od starleta sa kojima sam boravio su gotivne. Drže nivo i budu ti okej. Druge su jeftinoća. Koliko sam vremena proveo tamo i kada pogledam žene, kakva im je higijena, kakve su u kuhinji, da nemam ženu i dete, glat bih otišao u gejeve. Muškarci su bili pedantni i uredni u odnosu na njih. Toliko su štrokave, odvratne sa onim si*ama i ožiljcima po si*ama, trepavicama, nadogradnjama. To je strašno. Ježio sam se. Ne znaju ništa da bace za sobom, da očiste, operu. A tek da im vidiš gaćice, zacementirane. Garderoba prljava, patike prljave, sve puno dlaka i pudera. Kante za smeće - rekao je Đus sa gađenjem, a potom prokomentarisao Nenada Marinkovića Gastoza, sa kojim je bio u sukobu.

foto: Happy screenshot

- Neki ljudi zaborave na kamere, a neki rade planski. Kao na primer Gastoz. On je prefrigana, lukava, ljigava rijaliti njuška. On je dobar dečko u duši, ali zna zašto guli tamo. Svako zna zašto je ušao. Neko da vrati dugove, da zaradi za bolji život, da pokrene posao, neko da zaradi za drogu, a neko da podigne cenu u prostituciji - završava Đus.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track