BILI SU NERAZDVOJNI U RIJALITIJU, A SAD SE NE ČUJU! ŽUTI ISKRENO O SLOBI I TROUGLU: To je njegova sramota, žao mi ga je!
Foto: Printscreen/Youtube

ISKREN

BILI SU NERAZDVOJNI U RIJALITIJU, A SAD SE NE ČUJU! ŽUTI ISKRENO O SLOBI I TROUGLU: To je njegova sramota, žao mi ga je!

Stars -

Radosav Stefanović Žuti se osvrnuo na svoje učešće u rijaliti programu, a zatim je rekao i da nije u kontaktu sa svojim bivšim cimerima.

S obzirom na to da je sa Slobodanom Radanovićem Žuti bio u odličnim odnosima, očekivalo se da će makar sa njim biti u kontaktu, međutim Stefanović je izjavio da ga ni Sloba nije pozvao nakon finala.

"Dobar sam ja bio sa svima, samo što se ni sa kim ne čujem. Šta ima da se čujem? Imam ja svoj život. Stvarno se nijednom Sloba i ja nismo čuli. To je njegova sramota. Srešćemo se on i ja, biće kul kada se sretnemo. Dug je život. Mladi smo. Neću mu reći: "Što me nisi zvao?", ja sam takav", rekao je Žuti.

foto: Printscreen/Youtube

Radosav je izjavio i da nije želeo puno da se meša u Slobodan odnos sa Kristinom i Lunom, jer nije imao nameru da mu otežava ljubavnu situaciju za koju je, kako Žuti smatra, sam kriv.

"On je sve to sam uradio. Sam je rekao da taj brak nije išao, da se zaljubio i da hoće da ide dalje. Ja sam ga prihvatio takvog, a da li je moralno ili nije, nema šta ja tu da odlučujem. Malo mi je žao Slobe, čovek je dao svoj ceo život tamo, a dosta izgubio", pričao je Žuti u "Novom jutru".

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja