STRAST SA PČELAROM NIKADA NEĆE PASTI U ZABORAV! NADEŽDA PRSTEN NE VRAĆA: Nosiću ga i kad se udam za drugog!
Foto: Printscreen/Youtube

ODLUČILA

STRAST SA PČELAROM NIKADA NEĆE PASTI U ZABORAV! NADEŽDA PRSTEN NE VRAĆA: Nosiću ga i kad se udam za drugog!

Stars -

Vrelu vezu sa Mikijem Đuričićem koja se Nadeždi Biljić dogodila u "Zadruzi" pevačica nikada neće zaboraviti jer, kako kaže, on je nju uradio mnogo u životu i ispoštovao je kao ženu. Takođe, prsten ne planira da vraća, jer ga smatra svojim do te mere da ga neće skidati ni kada se jednog dana uda za drugoga.

"Bila sam tamo kod njega, pričali smo i shvatili da nismo jedno za drugo. I meni i njemu treba neko ko će da nam kaže: 'Stani bre budalo, gde ćeš'. Mi smo ostali iskreni prijatelji jer je on za mene uradio mnogo u životu, ispoštovao me je kao ženu. Jesmo bili zaljubljeni unutra, ali smo prosto bili okrenuti jedno ka drugom, on je srećan sad u novoj vezi, ja sam ja, kreten kao kreten, trenutno sam fokusirana samo na karijeru i na pesmu", izjavila je pevačica.

Prsten joj, kaže, ide uz sve.

"Nosim ga i dalje, to je moje. Neću ni da ga skinem, ni da ga vratim, ide mi uz sve, lepo mi stoji a i ja volim prstenje i nakit uopšte. To mi je lepa uspomena na njega i na neki lep period u mom životu, zašto bih sad dramila, da vraćam prsten, da ga prodajem. Neću da ga prodam iz inata. Ako se ikada udam, nosiću njegov prsten i sa drugim čovekom kad budem bila u braku", odlučila je ona.

Na Mikijevu devojku nije nimalo ljubomorna, priznala je Nadežda napominjući da nema ni trunke nade da se njih dvoje pomire.

"Ne, ne verujem. On je čovek u srećnom braku, mislim ne u braku, ali živi sa tom devojkom, on je srećan i ja tu neću da se petljam", bila je konkretna ona.

Ipak, kada je saznala da je zauzet, nije joj bilo baš svejedno.

"On je to meni sam rekao još pre nego što su izašle informacije u novinama. Ne mogu da kažem da nije, jeste ali nije me pogodilo tako da kažeš ja sam zaljubljena i hoću da umrem, da sam u depresiji. Ne nego prosto nije ti prijatno. Ali kad razmislim, nas dvoje prosto nismo jedno za drugo u smislu braka i veze jer ne zna se ko je luđi. On je našao sebi ženu koja zna sa njim", zaključila je Nadežda.

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track