POSLE VELIKE PORODIČNE DRAME, NATAŠU BEKVALAC PONOVO GUTA TUGA: Nije mi uopšte svejedno zbog toga! Pevačica progovorila O SESTRI KRISTINI, EVO ŠTA JE ČEKA!
Foto: Dragana Udovičić

BOLUJE

POSLE VELIKE PORODIČNE DRAME, NATAŠU BEKVALAC PONOVO GUTA TUGA: Nije mi uopšte svejedno zbog toga! Pevačica progovorila O SESTRI KRISTINI, EVO ŠTA JE ČEKA!

Stars -

Nataša Bekvalac ne krije koliko je pogađa to što će se njena mlađa sestra Kristina, koja joj je najveća podrška, uskoro sa decom preseliti kod supruga Iva, koji godinama živi i radi u Kini.

Iako imaju stariju sestru Draganu, koju ne vole ništa manje kao i ona njih dve, pop pevačica i dizajnerka ipak ostavljaju utisak bliznakinja koje su veoma vezane jedna za drugu.

Ipak, sada kada se Nataša malo stabilizovala i kada joj je publika, pored ćerkica Hane i petomesečne Katje, daje vetar u leđa da uzdignute glave ide dalje kroz život, i Kristina može da konkretizuje svoje planove. Koliko su njih dve inače vezane jedna za drugu, govori i to što Nataša na svakom nastupu otpeva Kristininu omiljenu pesmu "Ne brini", čiji su stihovi: "I kada te svi napuste, ja biću tu" posvećeni upravo mlađoj sestri.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

"Morala sam da otpevam pesmu 'Ne brini', ona je s mog prvog albuma, koji je objavljen 2001. godine. To je bilo specijalno za moju sestru Kristinu, koja je i večeras sa mnom, u publici. Uskoro se seli u druge krajeve i nije mi uopšte svejedno zbog toga", rekla je Nataša kada je nedavno završila svoj koncert u Inđiji.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Glossy/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track