BILA SAM UMORNA KAD ME JE VOJKE PITAO DA SE UDAM ZA NJEGA I ETO, TO SE DESILO: Sara Reljić RAZOČARALA FANOVE kada je PROGOVORILA O SVADBI!
Foto: Youtube screenshot

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

BILA SAM UMORNA KAD ME JE VOJKE PITAO DA SE UDAM ZA NJEGA I ETO, TO SE DESILO: Sara Reljić RAZOČARALA FANOVE kada je PROGOVORILA O SVADBI!

Stars -

Pošto su obradovali mnogobrojne fanove vešću da će uskoro objaviti nove pesme, Sara Reljić i Vojke Đans istinom o braku slomili su srca širom zemlje. Naime, navodi o njihovoj svadbi obradovali su mnoge, ali pevačica već neko vreme tvrdi da je još uvek mlada za takav korak.

Ipak, Sara i Vojke u nekoj skorijoj budućnosti možda neće stati na ludi kamen, ali znaju kako da zapuše usta onima koji njihovu vezu smatraju marketinškim trikom.

foto: Youtube screenshot

"Bila sam ustvari umorna i on mi je rekao: 'Ma, da te ja oženim i da završimo sve'. Idemo na selo da pravimo kajmak i da batalimo sve! Naravno, ništa za sada nećemo da batalimo, dok ne odemo u penziju", objasnila je ona s osmehom, a zatim i dodala: "Neću da pričam o drugim vezama, ali naša definitivno nije. Da jeste, verovatno bismo se više eksponirali, bilo bi tu nekih svađa i skandala o kojima bi moglo da se priča i piše. Da sam htela marketinški trik, bilo bi to burnije", kaže Sara.

Konstatujući da su pojedini cimeri iz Bele kuće promenili mišljenje o njoj, Sara je prokomentarisala koliko joj je drago zbog toga.

"Naravno da mi je drago. Kada smo u početku Zorana i ja imale neki konflikt, rekla je: 'Videćete vi ko je Sara Reljić'. E, videćete! Ne može za devet meseci da se sakrije pravo lice. Zašto odmah neko ima pretpostavku da je neko loš? Njima nije jasno zašto sam ja tako smirena i mirno reagujem, a ne dramatično", zaključila je ona.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track