BRAT MU ZA SVADBU PUKAO 400.000 EVRA, RODITELJI UŽIVAJU U BOGATSTVU I RASKOŠI: A Brenin sin Stefan uzeo STAN NA KREDIT
Foto: Damir Dervišagić

ŽELI DA SE OSAMOSTALI

BRAT MU ZA SVADBU PUKAO 400.000 EVRA, RODITELJI UŽIVAJU U BOGATSTVU I RASKOŠI: A Brenin sin Stefan uzeo STAN NA KREDIT

Stars -

Stefan Živojinović je pre pola godine odlučio da napusti porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je živeo sa roditeljima i bratom, te je odlučio da se potpuno osamostali. U tome, kako smo saznali, ima punu podršku porodice, a stan koji je pazario na kredit plaća poptuno sam, na rate.

- Nisam više kod kuće sa njima, ja sad živim sam, već nekih šest meseci. Kupio sam, pa polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više da živi sa roditeljima - potpuno je iskreno potvrdio Stefan Živojinović, koji sada ima 26 godina.

Brenin sin je, kako nam je otkrio, i ranije umeo da živi sam, te to za njega nije novo iskustvo.

- Već sam ja živeo sam četiri godine, pa godinu dana kod njih i sada u svom stanu - kaže Stefan, koji se našalio da devojke više ne dovodi kod Brene kući jer ni on ne živi tamo.

Inače, Stefan Živojinović je ove godine izdao tri pesme: “U drugom životu“, “Dva ludaka“, “Druga liga“, a planira i album prvenac.

- Album je u procesu sigurno godinu-dve, pa kad bude valjalo, objaviću ga, a u međuvremenu idu singlovi - kaže Brenin naslednik.

foto: Nebojša Mandić

Saveti uspešne mame svakako su mu značili.

- Podržala me je u startu šta god da sam radio, što se tiče pevanja - ona je za to mag. Postoje neke sitnice, finese koje moraju da se odrade - iskren je pevač kojeg majka, objašnajva, ne kritikuje:

- Ništa ne kritikuje, ja sam veoma vredan, jedino što je potrebno oko svega je vreme. Kada si džabalebaroš vidi se da ne radiš na sebi. Treba samo polako i strpljivo i sve će doći na svoje.

Stefan: Ne idem na odmor sa mamom i tatom

Inače, cela Stefanova porodica je trenutno na odmoru. Lepa Brena, Boba, Filip i Aleksandra Živojinović već uveliko se brčkaju u Crnoj Gori, međutim, on još ne planira letovanje.

- Neću im se pridružiti, radim sa bendom u studiju, možda eventualno odem negde u avgustu samo na nekoliko dana - kaže Živojinović.

Pomaže mi Brenina popularnost

Stefan je iskreno ispričao i da li mu tokom karijere smeta mamina popularnost.

- Realno je da se od mene očekuje puno. Volim pritisak i bez toga ni ne mogu da radim, tako sam radio i u školi. Imaš ispit, ne učiš tri meseca i onda dva dana pre učiš četrdeset sati. Smatram da je svako od nas efkikasniji kada oseti pritisak. Volim tako da radim i tu dajem maksimum. Njena popularnost mi pomaže.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track