DRASTIČNO SE PROMENIO! JEDVA GA PREPOZNAO: Halid Bešlić i Željko Joksimović su prijatelji SADA, ali nije ODUVEK BILO TAKO! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

OVAKO JE SVE POČELO

DRASTIČNO SE PROMENIO! JEDVA GA PREPOZNAO: Halid Bešlić i Željko Joksimović su prijatelji SADA, ali nije ODUVEK BILO TAKO! (VIDEO)

Stars -

Na festivalu u Sloveniji, Halid Bešlić i Željko Joksimović bili su počasni gosti, gde su još jednom pokazali koliko sve lakše u tandemu. Tom prilikom, prisetili su početka dugogodišnjeg prijateljstva, te iznenadili sve!

"Kada sam ga upoznao, nisam mogao da ga se setim, on je bio dečak tada, prvak Jugoslavije. Ja sam bio gost Sokobanje, festivala, a on je bio u najmlađoj kategoriji dečaka", pričao je u "Premijeri" Halid.

"Haris Džinović je trebalo da ima koncert u Sarajevu. Pitao sam ga: 'Je l' znaš ti Željka Joksimovića?', kaže on: 'Kako ne znam!', 'Samo mi njega dovedi i ja ću ti biti gost i to je to!' Ja gde god dođem u Sarajevo u kafić samo svira Željko Joksimović i onda smo se ponovo sreli", zakjljučio je on.

"To je bilo 2001", dodao je s osmehom Željko.

Dobar prijateljski odnos svakako preslikavaju i na posao.

"Apropo prijateljstva, saradnja ide i kroz pesme. On je meni komponovao dve pesme, od kojih je jedna bila mega, megahit", rekao je Halid.

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja