OTVORENI INTERVJU KRISTINE KIJE KICKAR: Novopečena Ministarka otkriva  zašto joj muškarci ne prilaze, u kakvim je odnosima sa Slobom, kad kreće na muzičku turneju...
Foto: Kurir

ČEKA SE NOVI SPOT

OTVORENI INTERVJU KRISTINE KIJE KICKAR: Novopečena Ministarka otkriva zašto joj muškarci ne prilaze, u kakvim je odnosima sa Slobom, kad kreće na muzičku turneju...

Stars -

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar ušla je u rijaliti kao prevarena žena finaliste Slobe Radanovića i svojim učešćem u ovom šou programu postala miljenica dela nacije.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Nakon finala, kada se okitila titulom pobednika, ona je potpisala papire za razvod, dok se neko vreme čekalo da to uradi i njen i dalje zakoniti suprug Sloba.

"Razvod još uvek nije finalizovan, ali sigurna sam da se ništa neće promeniti u međuvremenu. Čekamo da se sve pravno reguliše. Slobodan i ja uveliko vodimo odvojene živote", rekla je nova Ministarka za Inews.

foto: Marina Lopičić

Nekadašnja stjuardesa i novopečena pevačica rekla nam je da trenutno nije zaljubljena, ali da je otvorena i spremna za novu ljubav, pa je povodom toga otkrila kakve kvalitete treba da poseduje čovek njenog života.

"Da je odan, romantičan, da mogu da se oslonim na njega u svakom momementu, da je častan prema svima oko sebe, i ono najvažnije, da u njegovim očima kad me gleda vidim da je srećan što sam pored njega", objasnila je Kija, i dodala da se takav još nije pojavio.

"Krećem se u uskom krugu ljudi, tako da mi retko ko prilazi. I onaj koji želi da to da uradi, namučiće se".

Nakon kraha braka i prolaska kroz emotivni pakao Kristina se okrenula poslu i uplovila u muzičke vode. Nedavno je sa grupom Ministarke snimila pesmu "Ne vraćam se ja na staro".

"Spot je završen. Imaćemo ogromnu promociju na jednom prestoničkom splavu, zbog čega sam jako uzbuđena. U planu je i mini turneja širom Balkana, sa Ministarkama kako bi ispromovisale naš duet. Što se tiče nastupa, još nisam imala pravi muzički nastup, već samo pojavljivanje jer čekam da duet koji smo snimile ugleda svetlost dana i da se zavrti. Ali, tamo gde sam gostovala publika me je srdačno dočekala, i verujem da će se tradicija nataviti".

foto: FM Play Promo

(Kurir.rs/Inews.rs/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track