ZAKAZAN SLEDEĆI GLAVNI PRETRES

LUKA LAZUKIĆ IZAŠAO IZ SUDA BEZ IJEDNE REČI! NIJE HTEO NI DA ODGOVARA NA PITANJA NATAŠINIH ADVOKATA: Iskaz Bekvalčeve u septembru! (KURIR TV)

Stars -

Luka Lazukić na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo se izjasnio da nije kriv povodom optužbi da je izvršio krivično delo porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac.

Luka je pred sudijom tokom iskaza rekao da je Nataša sve smišljeno organizovala da ga okrivi za porodično nasilje. On je tog dana želeo da porodično odu u Čenej, ali da je ona sa svojim PR timom sve osmislila.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

"Glavni pretres je održan, okrivljeni je dao svoju odbranu. Odgovorio je na pitanja svojih branilaca, odgovorio je na pitanja predstavnika javne optužbe, ali je odbio da odgovara na pitanja pomoćnika oštećene. Iz kog razloga, ne znamo. Sledeći glavni pretres zakazan je za 17. septembar, kada će svoje iskaze dati oštećena. Toliko bih mogla da kažem zbog zaštite učesnika u potupku, molim vas za razumevanje", izjavila je advokatica po izlasku iz suda.

foto: Zorana Jevtić

"Te kobne noći sam bio u stanu, ona se probudila i napravila haos. Nakon toga je ostavila bebu i otišla negde 45 minuta i vratila se u stan. Ja sam sa ćekom iz prvog braka otišao kod svojih roditelja i tamo sam saznao iz medija da sam nasilnik", rekao je Lazukić.

(Kurir.rs/Lj.S/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track