DROGIRANA NATAŠA ME JE TUKLA! Luka Lazukić PROGOVORIO i izneo strašne optužbe protiv Bekvalčeve!
Foto: Zorana Jevtić/Dragana Udovičić

Ekskluzivno

DROGIRANA NATAŠA ME JE TUKLA! Luka Lazukić PROGOVORIO i izneo strašne optužbe protiv Bekvalčeve!

Stars -

Luka Lazukić juče je saslušan u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu po optužnici koja ga tereti za nasilje nad još uvek zakonitom suprugom Natašom Bekvalac.

On je tri sata iznosio svoju odbranu u kojoj je detaljno opisao šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila u pevačicinom stanu na Dedinju. Lazukić je ostao pri svojoj odbrani i rekao da je u pitanju lažno prijavljivanje njegove supruge, a posebno je istakao da je kobnog dana Nataša bila pod dejstvom alkohola, kao i da ima saznanja da je koristila i narkotike. - Nataša je osmislila kako da me lažno optuži da bih u javnosti bio označen kao nasilnik. Motiv za ovo je novac. Nataša je ranije bila sklona samopovređivanju, ali sam ja takvo stanje pripisivao postporođajnoj depresiji.

7 me­se­ci  su Lu­ka i Na­ta­ša bi­li u braku
7 me­se­ci su Lu­ka i Na­ta­ša bi­li u brakufoto: Vladimir Šporčić

Sve sam joj tolerisao, gledao sam na to kao na njene hirove. Kobnog jutra, ja sam bio napadnut s njene strane, nisam je udario, već sam je samo pomerio od sebe. Branio sam se jer me je izbezumljena udarala pesnicama po rukama. Osećala se na alkohol, a imam saznanja da je koristila narkotike. Zbog toga insistiram na veštačenju - kaže naš dobro obavešten izvor da je Luka navodno ispričao u sudnici.

foto: Dragana Udovičić

Lazukić je, prema rečima našeg sagovornika, u više navrata ponovio da Nataša pokušava da zloupotrebi zakon o porodičnom nasilju. - Želim istinu da iznesem na videlo, ne samo zbog sebe već i zbog drugih žena, kao i muškaraca. Nataša je zloupotrebila zakon koji štiti žrtve nasilja i zbog takvih kao što je ona pravim žrtvama se ne pridaje značaj. Čime je moja žena zadužila državu da se ja lažno optužim za tako gnusan čin, a da ona bude glavna zvezda u medijima. Njeno pojavljivanje na prošlom pretresu zapravo je marketinški trik i njena farsa jer nije ni bila pozvana. Inače, meni i mojoj porodici su amputirane duše jer ne možemo da viđamo moju ćerku - završava naš izvor šta je Lazukić pričao u svojoj odbrani.

OVAKO JE PRIČAO ON

na saslušanju u istrazi

foto: Vladimir Šporčić

- Nataša me je agresivno probudila, tresla me je i udarala po rukama. Bila je u alkoholisanom stanju, vređala me je i vikala: „Je*aću ti mater, s kim se švalerišeš i s kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te.“ - Nasrtala je na mene, udarala me po telu pesnicama, a ja sam je rukama uhvatio za ramena i pomerio je na krevet. - U napadu besa, ona je uzela svoj telefon i rekla mi: „Sada ćeš da vidiš“ i izašla napolje. Vratila se kući posle 45 minuta. - Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masaže protiv celulita.

OVAKO JE PRIČALA ONA na saslušanju u istrazi

foto: Damir Dervišagić

- U Luku sam se zaljubila još dok sam bila u prethodnom braku, zbog toga sam se i razvela. - Posle venčanja počeo je da me psihički maltretira, da ponižava moje prijatelje i mene što sam pevačica. - Bio je ljubomoran na jednog mog prijatelja i sumnjao je da sam s njim u vezi. - Govorio mi je da sam kurva, a ja sam videla poruke drugim ženama. - Vređao me je i ja sam mu uzvratila rečima: „Mama ti je kurva.“ Tada me je pesnicom udario po glavi, pala sam, a kada sam krenula da ustanem, uhvatio me je za kosu i nekoliko puta udario. - Bacio me je na pod, a onda nogom udario u ožiljak od carskog reza. Sve vreme sam vrištala.

Bivši muževi LJUBU JE GAĐALA PIKSLOM, S DAČOM IMALA PROBLEMA

foto: Zorana Jevtić

Luka je poseban deo svog izlaganja posvetio i Natašinim bivšim muževima Danilu Ikodinović i Ljubi Jovanoviću: - Moja žena je poznata po tome da je i sa bivšim muževima imala problema. Drugog supruga gađala je pikslom, a demolirala je kancelariju advokata Nemanje Aleksića kada je sa prvim suprugom imala spor zbog alimentacije. Aleksić može da bude svedok jer je tada dao izjave za medije, a i za sve to postoje fotografije.

Hajka ODBIO DA ODGOVARA NA PITANJA NATINIH ADVOKATA

3 sata je Lazukić proveo u sudnici
3 sata je Lazukić proveo u sudnicifoto: Zorana Jevtić

Prema našim saznanjima, Luka je odbio da odgovori na pitanja Natašinih advokata. - Odbio je da odgovori, kako je naveo, zbog hajke koju je u javnosti protiv njega poveo advokat Nemanja Aleksić, mada je i njega Nataša nekada fizički napala - kaže naš izvor.

ISTORIJAT SUKOBA

14. apri­l Na­ta­ša pri­ja­vi­la po­li­ci­ji da ju je su­prug Lu­ka La­zu­kić pre­tu­kao u sta­nu na Dedinju. u Urgentnom centru konstatovane joj lakše telesne povrede.

Pošla u Urgetni centar
Pošla u Urgetni centar foto: Zorana Jevtić

24. april oboje su dali iskaz u Prvom osnovnom tužilaštvu, ali u različitim terminima da se ne bi sreli

foto: Kurir

3. maj Luka je podneo krivičnu prijavu protiv Dragoljuba Bekvalca, Natašinog oca, zbog navodnih pretnji u jednoj emisiji

 Saslušana u policiji
Saslušana u policiji foto: Damir Dervišagić

2. jul pevačica se pojavila na saslušanju bivšeg supruga u Prvom osnovnom sudu kako bi ga pogledala u oči

foto: Dragana Udovičić

19. jul Luka Lazukić prvi put je video ćerku Katju u Centru za socijalni rad posle 90 dana jer mu je zabranjen prilazak Nataši Bekvalac

foto: Vladimir Šporčić

LJILJANA STANIŠIĆ

foto: Kurir

SUTRA U KURIRU PROČITAJTE JOŠ

* MRAČNA TAJNA SPS: Sloba držao u pritvoru Milana Milutinovića

* SPECIJAL KURIRA: KO KRADE SRPSKO BLAGO! Nestao orden kneza Lazara! Od pola miliona evra godišnje nam otmu 10.000.000 evra!

* INTERVJU VLADIMIR ARSENIJEVIĆ: Nagledali smo se grobnica i mrtve dece

* HIT PRIČA: Ronaldo za 1 sat proda dresova koliko Zvezda i Partizan za 10 godina!

* ISTRAGA PROTIV RUSKOG POLITIČARA-MAFIJAŠA: Srbija od Rusije traži istinu o zabetoniranim radnicima

* ZORAN MARJANOVIĆ PROSLAVIO 40. ROĐENDAN: Kuma Vera donela pečenje!

* ISTRAGA NESREĆE U BEČIĆIMA: Verili se jer su očekivali bebu?

* MMA BORAC PROPAGIRA NASILJE NAD ŽENAMA: Džakić poziva na ubistvo Karleušinih fanova! (FOTO)

foto: Kurir

NAJBOLJI RECEPTI

KURIR POKLANJA VREDNE KUVARE: I ove subote uz Kurir zbirke proverenih recepata

Kao i svake subote do sada i sutra Kurir poklanja recepte iz edicije Naši najlepši. Reč je o zbirkama proverenih recepata srpskih domaćica sa originalnim fotografijama na čak 68 strana, a pripremljeni su po temama.

S obzirom na to da će uz svaki primerak Kurira biti različit kuvar, čitaoci imaju mogućnost da izaberu naslov po želji, ali i da naprave vlastitu kolekciju vrednih kuvara.

Kurir vam poklanja recepte za slane torte i rolate, domaća peciva, sitne kolače, torte koje se ne peku, kisela testa, jela iz naših sela, recepte za decu i mnoge druge...

Izaberite naslov ili sakupite svoju kolekciju vrednih kuvara!

Čitajte Kurir, jer uvek dobijate više!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja