BILE SU NERAZDVOJNE, A SADA JE PRIJATELJSTVO PUKLO: EVO zašto je Marija Ana odlučila da prekine svaki kontakt sa OVOM zadrugarkom! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

PREOKRET

BILE SU NERAZDVOJNE, A SADA JE PRIJATELJSTVO PUKLO: EVO zašto je Marija Ana odlučila da prekine svaki kontakt sa OVOM zadrugarkom! (FOTO)

Stars -

Bivša učesnica Zadruge, Marija Ana Smiljanić radi punom parom otkad je napustila rijaliti, a javnosti će uskoro predstaviti i svoju pesmu ,,Baš grešna" za koju će objaviti i spot.

Iako je pevačica najavljivala da će se kao glavni akter u spotu pojaviti i njena drugarica Mina Vrbaški, to se nije dogodilo. Naime, Marija Ana nije želela da komentariše šta je razlog njenog odsustva, ali po njenom izrazu lica se moglo primetiti da u njihovom odnosu nije baš sve u najboljem redu.

Međutim, izvor blizak ovoj pevačici otkrio je nešto što će sigurno zaprepastiti sve, jer je poznato da je Marija Ana uvek bila uz Minu i nikada nije dozvoljavala da je neko vređa u njenom prisustvu.

"Marija Ana je odlučila da stavi tačku na njihovo prijateljstvo zato što se mnogo pričalo o tome kako će Mina naterati Mariju Anu da krene lošim putem kao i ona. Znam da su trebale da otputuju do Budve zajedno, ali je ona u poslednjem momentu donela odluku da ipak odustane od toga. Rekla joj je otvoreno da ne može da se druži sa njom baš zbog tih loših glasina, toliko znam", otkrio je izvor blizak ovoj pevačici.

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on

Podsetimo da je Marija Ana započela prijateljstvo sa Minom još u Zadruzi, a po izlasku su nastavile svoje druženje. Fanovi Smiljanićeve su je oštro kritikovali zbog toga, a paparaci su ih često viđali po prestoničkim splavovima u društvu nepoznatih muškaraca. Njih dve su se dogovarale i oko odlaska na jadransko primorje, a sudeći po rečima našeg izvora, to se najverovatnije neće dogoditi.

Hvala na divni sandalicama???❤ Posetite svi @_butik_aleksandar_sanja ?

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track