LAŽNO OPTUŽUJE KOCKAREVU DA UGOVARA SEKS ZA NOVAC: Bivša drugarica ušla u RAT sa Kijom i objavila šokantne poruke! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

HAOS

LAŽNO OPTUŽUJE KOCKAREVU DA UGOVARA SEKS ZA NOVAC: Bivša drugarica ušla u RAT sa Kijom i objavila šokantne poruke! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka Jelena Krunić je ušla u ozbiljan rat sa Kristinom Kockar mada se još uvek ne zna pravi razlog za to.

foto: Marina Lopičić

Jelena i Kija su bilebili su odlične prijateljice u Zadruzi, čak je Jelena plakala kao kiša na sahrani Kristininog oca, ali nije ovo prvi put Jeleni Krunić da se sa nekim "voli" i da onda okrene potpuno drugi list. Navodno je razlog to što je Kija govorila kako je Jeleni dala novac za oca:

foto: Printscreen Instagram

"Ne volim laž i obmanu i prljavu manipulaciju, Mrzim šoviniste i nacionaliste, a samu spomen moga oca iz poganih usta drugarice (ne kume) od dotične Kuje da mi je na ruke dala pare za mog bolesnog oca su samo bile okidač da krenem u rat sa lažima o tome ko je zapravo Kuja i drugarica joj. Pa da počnemo", napisala je Krunićka i onda nastavila sa najstrašnijim uvredama:

foto: Printscreen Instagram

"Jbg, Kujo, istekao je ugovor gde su te novinari štitili jer su morali. Sada kreće početak tvog kraja. Pa...uživaj i ne zaboravi - kako seješ tako žanješ"

Jelena je potom na svoj Instagram stori okačila nekoliko navodnih prepiska Kije i anonimnog muškarca u kojima traži pare za "usluge". Kako brojevi telefona koji su na slikama više nisu u funkciji, a ni izvori odakle su poruke poslate nisu provereni, pojavila se sumnja u njihovu verodostojnost.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

S obzirom da su se u poslednje vreme pojavile razne lažne prepiske i poruke ne samo Kije, već i drugih zvezda, internetom kruže glasine da li je i ovo namešteno.

Kurir.rs/ Foto: Marina Lopičić/ Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track