LEPI MIĆA PROGOVORIO O RAZVODU KIJE I SLOBE: Savetovao pobednicu šta da radi, JOŠ NIJE GOTOVO!
Foto: Youtube screenshot

OŠTRO KRITIKOVAO BLUD I RAZVRAT

LEPI MIĆA PROGOVORIO O RAZVODU KIJE I SLOBE: Savetovao pobednicu šta da radi, JOŠ NIJE GOTOVO!

Stars -

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sastali su se sa advokatom pre malo više od nedelju dana i potpisali papire za sporazumni razvod braka. Ova vest rastužila je mnoge koji i danas svakako navijaju za njihovo pomirenje, baš kao i Lepi Mića, njihov bivši cimer iz Bele kuće koji je ubeđen da među njima još uvek ima mnogo ljubavi.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam rekao da njih dvoje treba da pričaju o svom braku kad izađu iz 'Zadruge' i rekao sam Kiji ako bude sposobna za oprost, a on na pokajanje, da daju šansu svom braku. Ubeđen sam da se vole, međutim izgleda da Kija nema snagu da oprosti to Slobodanu. Oni su potpisali papire za razvod, ali se nisu razveli", istakao je Mića.

On duboko veruje da još uvek postoji šansa za pomirenje, te da do razvoda možda ipak neće doći.

"Još postoji šansa. Sloba je tako pokazao da neće da ga ona više vuče za nos, pa je odlučio da potpiše. Emocija se tu nije smanjila, a njima odgovara i da se priča o tome. Ja nijednu osobu više ne viđam, ne znam gde su uopšte, pa ne mogu da utičem na tu vezu, niti želim. Ja sam samo branio instituciju braka i kritikovao prevaru, blud i razvrat Lune i Slobe, a nisam kritikovao Lunu i Slobu. Ja sam stavove tamo napadao i branio", objasnio je on pa dodao: "Oni najbolje znaju šta im je činiti, ali već ako se razilaze nek to bude u nekom duhu tolerancije i poštovanja, a ne nekoj svađi i nekom poniženju bilo koga".

foto: Youtube screenshot

(Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube Screenshot)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track