ZARATILE! MATORA OŠTRO ISKRITIKOVALA SANJU JAKŠIĆ: Ima problem jer NE MOŽE da te smuva! IZNELA SPORNU SITUACIJU IZ KLUBA U JAVNOST!
Foto: Printscreen YouTube

IZREVOLTIRANA

ZARATILE! MATORA OŠTRO ISKRITIKOVALA SANJU JAKŠIĆ: Ima problem jer NE MOŽE da te smuva! IZNELA SPORNU SITUACIJU IZ KLUBA U JAVNOST!

Stars -

Otkako su napustile Belu kuću, veza Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković sve je jača i jača. Međutim, nisu svi "na njihovoj strani", tvrdi Matora, tipujući na Sanju Jakšić, sa kojom je i zaratila. Ona je, navodno, "bacila oko" na njenu Sanju, ali nije joj samo to zasmetalo.

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, Sanja Jakšić je u nekoliko navrata tvrdila da Matorina i Sanjina veza neće opstati, te da je Matora puna kompleksa.

"Ja sam joj poslala poruku: 'Ti ako imaš problem sa Jovanom to reši sa njom, nemoj mene da uplićeš u tu priču niti da kanališ moju i Jovaninu vezu i da pričaš da je fejk'. Ona mi je rekla da je trebalo prvo da se konsultujem sa njom da je pitam da li je nešto rekla i šta je rekla, kao ja sam njoj super i tra-la-la, na tome se završilo, ništa joj nisam odgovorila. Ja sam joj rekla: 'Ti si meni gotivna samo nemoj mene da uplićeš u priču ako imaš problem sa Jovanom", objasnila je Sanja Stanković spornu situaciju sa bivšom cimerkom, pa se na to i Jovana nadovezala.

Tom prilikom, ispričala je javno spornu situaciju iz jednog kluba, koja se dogodila pre nekoliko noći.

"Ona ima problem sama sa sobom, jer ne može tebe da smuva i to je tako. Nema veze. Ja sam ispričala šta je bilo. Nemam apsolutno kompleks ni od muškaraca. Ja imam neke komplekse druge vrste, i to priznam. Ne postoji nijedna stvar zbog koje bih ja bila ljubomorna na nju, kad se ona ni u jednom trenutku nije približila Sanji, niti je Sanja nešto uradila da bih ja bila bilo kako ljubomorna na nju. Naši fanovi su čak okačili i fotografiju iz kluba. Mi smo se slikale i bilo je sve super, dok nije sve to postalo naporno. Ja joj želim sve najbolje, tako je ispalo to u klubu, nadam se i najverovatnije se više nikad neće ponoviti", rekla je ona.

Inače, podsećanja radi, Jakšićeva i Tomićeva su se srele u izlasku, a onda je, prema Jovaninoj verziji priče, Sanja počela da muva njenu prijateljicu, što je nju nateralo da Jakšićevu udalji iz njihovog separea.

foto: Printscreen Youtube

(Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track