VRELE CICE UŽIVAJU NA PLAŽI: Pukao estradni ribnjak! (FOTO)
Foto: Instagram

SEKSI

VRELE CICE UŽIVAJU NA PLAŽI: Pukao estradni ribnjak! (FOTO)

Stars -

Dok se u Beogradu i celoj Srbiji poslednjih dana smenjuju oblaci i kiša, naše javne ličnosti uživaju na Crnogorskom primorju i prave nam zazubice. Seksi cice odmaraju se na vrelom pesku, a neke su rešile i da svoje fanove počaste seksi fotkama.

Kada je u pitanju izgled, svakako najveću pažnju privlači Katarina Grujić.

foto: Instagram

Pevačica se pre nekoliko dana uputila u Crnu Goru, gde je imala nastup, a slobodno vreme iskoristila je da malo pocrni. Kaća danima na društvene mreže postavlja provokativne fotke u kupaćem kostimu, a poslednja u nizu je na plaži u blizini Budve na kojoj sedi na ležaljci, a njen kupaći zmijskog dezena i zanosne obline oduševili su muškarce.

foto: Instagram

Ni Ana Sević nije ništa manje skromna kada su obline u pitanju. Zvezda "Granda" ovog leta dobila je nadimak "seksi mama", prvenstveno zbog plavog bikinija u kome su njene grudi došle do izražaja. Ana je dobila pregršt pohvala na račun izgleda i dok je većina njenih fanova lajkovala sliku, neki su komentarisali da su sigurni da se njen bivši muž Darko Lazić sada kaje što ju je izgubio.

foto: Instagram

Ko mnogo radi, mora kvalitetno i da se odmara. Neda Ukraden ovih dana boravi u svojoj kući u Lepetanima, gde izgleda živi svoju novu pesmu "Volim život".

foto: Privatna Arhiva

Neda je dokaz da žena i u sedmoj deceniji može da bude veoma seksi i privlačna, pa ne sumnjamo da je na meti udvarača. Pevačica se pohvalila da uživa u vožnji brodom, odakle nam je i poslala nekoliko fotki.

foto: Privatna Arhiva

Iako nije pevačica, Helena Topalović veoma je popularna, a svojim oblinama zaustavila je internet.

foto: Instagram

Toplakova ćerka ispozirala je pored bazena, u žutom jednodelnom kupaćem kostimu na kome piše "opreznost", zbog čega su je mnogi opisali kao "opasnu po srce".

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja