ĐEKSON JE IMAO BURNU VEZU SA ANDRIJANOM U RIJALITIJU: O žestokom seksu sa Minom Vrbaški svi su pričali, a sada je reper otkrio da li je ona kriva za njihov raskid!
Foto: Printscreen Pink Tv

ispričao razlog

ĐEKSON JE IMAO BURNU VEZU SA ANDRIJANOM U RIJALITIJU: O žestokom seksu sa Minom Vrbaški svi su pričali, a sada je reper otkrio da li je ona kriva za njihov raskid!

Stars -

Nemanja Đerić Đekson je tokom trajanja rijalitija "Zadruga" bio u vezi sa Andrijanom Radonjić, ali ta ljubav nije opstala po izlasku iz Bele kuće.

Ovaj par je imao burnu romansu, a sada je reper otkrio razlog zašto su stavili tačku na romansu.

"Pa kao definitivno smo raskinuli. Meni se ona baš sviđa, ona je predobra riba, mislim kao osoba, a i dobra je riba. I ona nije bila srećna sa mnom, ja je stvarno obožavam, ali posle rijalitija nas je to malo sve odvojilo, ja sam se zatvorio u studio, nisam aktivan dečko i definitivno je to razlog što smo raskinuli, nije preljuba, nije nešto drugo, da sam ja nju izdao ili šta već, nismo se posvađali, jeste se ona naljutila na mene ali nije da sad postoji neki tako razlog drugi. Mi se kuckamo stalno, i njen ćale mi se javlja, sve je okej. Nisu zaslužili ni jedno ni drugo da ih ljudi smaraju, ona je stvarno kul riba i nema razloga da se ne čujemo, da joj ne pustim poruku", rekao je Đekson.

foto: Damir Dervišagić

Kako je Mina Vrbaški bila ta koja je pokušavala da razdvoji ovaj par u Zadruzi, nas je zanimalo da li je ona i sada umešala prste:

"Definitivno Mina nije imala veze sa tim. Video sam priče da je Andrijana raskinula sa mnom zbog Mine, pa zbog Tijane, to su gluposti", rekao je Đekson.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track