MILJANA PODIGLA BOLNICU NA NOGE: Umreće mi beba, spasite je!
Foto: Printscreen Youtube

Drama

MILJANA PODIGLA BOLNICU NA NOGE: Umreće mi beba, spasite je!

Stars -

Miljana Kulić napravila je dramu u Kliničkom centru u Nišu kada je u subotu, dva sata posle ponoći, upala na odeljenje urgentne medicine tvrdeći da njena beba u stomaku nije živa.

Kako se bliži termin porođaja, kontroverzna Nišlijka sve više je uspaničena i uplašena jer ne zna kako će proteći carski rez i da li će imati komplikacije nakon operacije. Zbog toga je često van sebe i ishitreno reaguje čak i za najbezazleniju stvar, kao što se desilo pre dva dana u niškoj bolnici.

foto: printScreen Jutjub

Medicinsko osoblje koje je za vikend bilo dežurno u toj ustanovi dobro će zapamtiti Kulićkin dolazak i frku koju je tada napravila.

"Miljana se u subotu kasno uveče probudila, upala kod roditelja u sobu i usplahireno počela da viče: 'Vodite me u bolnicu, moja beba se ne pomera!' Njena majka Marija pokušala je da je smiri, ali ništa nije vredelo. Potom je žena pozvala taksi i uputili su se u Klinički centar da bi je pregledali. Čim je ušla u čekaonicu, Miljana je počela na sav glas da jauče i zapomaže, molila je da joj spasu bebu. Sestre i dežurni lekar su dotrčali do nje da vide šta se dešava. Ona je samo ponavljala da se njena beba u stomaku već dugo ne pomera i da sluti na najgore, pa su je tada prebacili na odeljenje ginekologije. Tamo su joj uradili analize koje su pokazale da je sve u najboljem redu, Miljani su dali nešto za smirenje i pustili je da ide kući", kaže izvor Kurira blizak porodici Kulić.

foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo rijaliti zvezdu, koja je potvrdila naša saznanja.

"Da, istina je. U toku noći nisam osećala pokrete bebe, uspaničila sam se, pozvala taksi i odmah otišla u bolnicu. Lekari su me priključili na CTG (aparat za elektronsko praćenje kontrakcija i srčanih tonova bebe, prim. aut.) i rekli da je sa bebom sve u najboljem redu i da su analize idealne. Uradili su mi i ultrazvuk i rekli da ne mogu konstantno da osećam pokrete jer se pri kraju termina beba umiri", ispričala nam je učesnica "Zadruge".

Ivan odabrao ime za bebu

Sin će se zvati Predrag

Ivan Marinković negira da je Miljana Kulić ostala u drugom stanju sa njim, ali to ga ne sprečava da planira koje ime će odabrati za bebu. Bivši učesnik "Parova" napisao je na svom Fejsbuk profilu koje muško ime se njemu dopada. - Predrag, lepo ime za muško dete - objavio je Ivan. Njegovi pratioci su u komentarima jasno naglasili da su razumeli da Marinković planira ovo ime da da sinu kojeg će za nekoliko dana

foto: Printscreen/Youtube

(Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track