MRTVA BOLESNA! BLOGERKU SAVLADAO VIRUS: Luna već DANIMA ne ustaje iz kreveta!
Foto: Damir Dervišagić

loše se oseća

MRTVA BOLESNA! BLOGERKU SAVLADAO VIRUS: Luna već DANIMA ne ustaje iz kreveta!

Stars -

Luna Đogani već danima ne ustaje iz kreveta i to zbog jake prehlade! Drugoplasirana učesnica "Zadruge" poslednjih dana se oseća jako loše i ima visoku temperaturu.

Nakon što je izašla iz rijalitija, popularna blogerka nije uspela da se odmori nijedan dan. Najpre je sa mamom i sestrama otputovala u Grčku, a kada se vratila u Beograd, stalno je išla na snimanja i posvetila se otvaranju svog butika, pa i ne čudi što ju je umor konačno stigao.

foto: Damir Dervišagić

"Luna je poslednjih mesec dana stalno bila pod stresom. Osim što je radila vredno, nju je strašno pogodila osuda po izlasku iz rijalitija. Ljudi su je opsedali na ulici, slali joj poruke i klonula je duhom i razbolela se. Pre pet dana počela je da oseća malaksalost i imala je visoku temperaturu, a jedno jutro nije mogla da ustane iz kreveta. Toliko joj je loše da izbegava i da priča, slabo jede. Pije antibiotike i jede laganu hranu, nadamo se da će uskoro stati na noge", kaže izvor blizak Luni.

Neposredno pre Đoganijeve, i njena mama Anabela Atijas bila je bolesna.

"Anabela je na nogama ozdravila. Ona je svesna da je svojim ćerkama, posebno Luni, sada potrebna i da ne sme da klone", kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track